De ce este PSD dușmanul dezvoltării și prosperității României, al PNL și al Președintelui Iohannis

16
513

Partidul Social Democrat rămâne cel mai mare dușman al românilor, așa cum a fost și în cei 30 de ani care au trecut de la Revoluție. PSD a acționat mereu împotriva reformelor și a modernizării și a fost interesat să păstreze privilegiile unei caste pe spatele celorlalți români. Așa au apărut pensiile speciale, așa au crescut continuu și enorm cheltuielile statului.
PSD continuă să acționeze ca un partid anti-occidental, ca un partid care își dorește să controleze justiția și economia. Asta înseamnă că PSD acționează ca un dușman al românilor onești și muncitori care vor să trăiască și să muncească în România.
Votul din 6 decembrie stabilește parcursul României pentru următorii cel puțin 4 ani: avem de ales între a merge pe calea dezvoltării și a investițiilor sau de a rămâne pe drumul blocat pe care ne-au adus cei 7 ani de guvernare socialistă, un drum la capătul căruia nu există spitale, nu există autostrăzi, nu există un sistem de educație performant.
Ultimul an ne-a demonstrat că nu este suficient să înlăturăm PSD de la Palatul Victoria dacă socialiștii păstrează majoritatea în Parlament, de acolo de unde continuă să facă foarte mult rău țării. În acest an au făcut tot posibilul să deraieze parcursul României: au afectat lupta cu noul coronavirus au votat legi populiste în Parlament.
În acest an, scopul PSD a fost să torpileze orice decizie bună a Guvernului, doar pentru a câștiga ei politic, fără să le pese că astfel le fac rău românilor.
Președintele Iohannis a câștigat din nou în 2019 alegerile prezidențiale cu un program reformist, însă modernizarea României se poate face doar dacă va exista un parteneriat loial între Președinție, Parlament și Guvern. De aceea este nevoie ca acțiune convergentă și coerentă din partea acestor instituții, care să ducă România în aceeași direcție.
NU avem voie să reperăm momentul alegerilor din 2016, atunci când PSD a fost subestimat și prezența la vot a fost mică. Astfel, PSD a profitat de prezența redusă și partidul condus de Liviu Dragnea 46%. A urmat OUG 13, 3 premieri catastrofali, toți garantați de Dragnea și cel mai dezastruos guvern pe care l-a avut România după 1989.
Mai nou, și fostul premier Adrian Năstase, condamnat pentru corupție dă sfaturi celor de la PSD. Este clar că PSD este incapabil să scape de astfel de personaje care au ținut pe loc România și care nu au ce să caute în spațiul public.
PSD ne spune că s-a reformat dar vine cu oamenii lui Adrian Năstase și Liviu Dragnea: Dâncu, Grindeanu, Tudose.
Marcel Ciolacu a declarat că are cel puțin trei variante de premier, în cazul în care PSD va ajunge la guvernare: Dâncu, Grindeanu și Tudose. Toți aceștia sunt însă politicieni îmbătrâniți în rele, politicieni care fost promovați de cei mai nocivi premieri PSD, ambii condamnați pentru corupție, Adrian Năstase și Liviu Dragnea. (p)

Comandat de PNL Sălaj, Cod AEP – 11200025

16 COMENTARII

  1. Inainte de toate , acest cetatean ( ungur la origine ) , asa zis premier , dar in realitate un mascarici de cea mai joasa specie , lacheul cel mai oribil a celuilalt al asa zis „sef al statului” (?!) trebuie sa dea asigurari , pe baza de probe irefutabile ca este intreg la cap , nu in bostanul exterior (fizic ) , ci in interior referitor la dotarea cu neuroni functionali ??!!!

  2. 9 58 ii fi ala de pe fb care nu demult dădea cu ouă clocite in Veorica de Videle iar amu linge DOSURI PENALE psdragniste.nu ti obosi neuronii nici tu nici următorii trei postaci pesedisti de dupa tine,ca noi pensionarii amarati o s o v o dam in bot la pesede la alegeri si veti mere in opozitie pentru multi ani de amu incolo.

    • Pe cine crezi că mai prostești tu liberalule ? Acel pensionar, evident sonat, care va vota cu liberalii, votează, de fapt, pt tăierea drepturilor lui la pensie deja câștigate legal. Programul libăral prevede punct de pensie mai mic decât în lege iar de recalculare nici nu se povestește!

  3. Pnl este dusmanul romanilor k neau indatorat si nepoti nostri vor plati si inchid tot si pietel dar molurile si supermarketurile merg nu este covid virus mincinos ati distrus tara sar putea sa fie mai rau ca si in 1989

  4. Jos ciocoimea liberala cu A mare amanetistul! Ce veti mai posta după 6 decembrie ? Ca veti intra in opozitie cu pesedeul vostru cu tot.Abia astept sa va întâlnesc si sa va trag o flegma intre ochi spurcatilor neobolsevicii.Va cunosc jegurilor psdracniste.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.