ianuarie 28, 2023

De ce este iPhone 8 o idee buna chiar si in 2019?

Desi au lansat modele noi ale renumitului iPhone, cei de la Apple continua sa vânda in continuare si modelele vechi. si desi generatia noua de telefoane pare a capta atentia tuturor, exista motive clare pentru care unele persoane opteaza in continuare pentru modelele anterioare. Astfel ca iata 5 motive pentru care a opta pentru un iPhone 8 in loc de iPhone XS, de exemplu, poate fi o idee mult mai buna:

rn

Pretul 

rn

Smartphone-urile celor de la Apple sunt cunoscute pentru pretul destul de ridicat pe care il au, mai ales smartphone-urile nou iesite pe piata. in acest caz, iPhone 8 sau 8 plus perezinta un avantaj, având un pret cu o treime mai mic decât iPhone XS, fiind chiar cu jumatate mai ieftin decât iPhone XS Max. Pretul telefoanelor de la Apple creste direct proportional cu memoria interna pe care acesta o detine. Astfel, daca sunteti in cautarea unui telefon cu specificatii de ultima generatie la un pret decent, iPhone 8 poate fi alegerea ideala pentru dumneavoastra.

rn

Design-ul
Daca esti un fan al design-ului clasic al celor de la Apple, iPhone 8 este ultimul model care mai respecta ideea de ”one button” a lui Steve Jobs, la care s-a renuntat o data cu lansarea pe piata a lui iPhone XS. Marginile rotunjite ale noilor generatii au fost introduse odata cu iPhone 6 si se continua inclusiv la iPhone 8 si XS. Spre deosebire de succesorii sai, iPhone 8 este mai subtire si mai usor, pentru versiunile recente fiind nevoie de mai mult spatiu pentru diverse componente noi, ca cele pentru camerele duble. Renuntarea la home button a fost facuta pentru a mari marimea ecranului la iPhone X, dar, desi pastreaza acest button, iPhone 8 se bucura de un ecran destul de mare. Un alt avantaj al iPhone 8 oferit de acest buton o reprezinta deblocarea cu amprenta care este mult mai la indemâna unora dintre utilizatori.
Procesor si software
iPhone 8 a fost lansat cu versiunea 11 a sistemului de operare iOS, dar poate fi actualizat la versiunea 12.3 pe care o folosesc si modelele noi de iPhone. Procesorul este Hexa Core la ambele modele. Singura diferenta o reprezinta tipul proceosorului care, la iPhone 8, este Apple A11 Bionic, iar la Apple XS este Apple A12 Bionic, si memoria RAM, care este de 2 GB, respectiv 4 GB. Diferentele de randament dintre modele este aproape insesizabil, facându-l pe iPhone 8 un competitor destul de puternic.
Camera foto
Este adevarat ca modelele noi de iPhone prezinta doua camere pe spate (mai putin iPhone XR), iar calitatea imaginii ce rezulta este incontestabila pentru un smartphone. Cu toate acestea, nici iPhone 8 nu se lasa mai prejos. Ambele modele au aceleasi tipuri de setari, acelasi senzor, aceleasi moduri de fotografie si stabilizare optica. Singura diferenta o reprezinta zoom-ul care la iPhone 8 este 5 x digital zoom, la iPhone XS fiind 10 x digital zoom si 2 x optic zoom, si rezolutia fotografiilor care este de 4608 x 2592 pixeli, respectiv 4000 x 3000 pixeli. Ambele modele de telefoane au o camera frontala cu o rezolutie de 7 MP.
Alte functii comune
La fel ca iPhone XS, si iPhone 8 este rezistent la apa. Acesta poate rezista 30 de minute la o adâncime de 1 metru. iPhone XS este putin mai rezistent, putând sa reziste 30 de minute la o adâncime de 2 metri.
O alta functie comuna o reprezinta compatibilitatea cu incarcatoarele wireless de tip QI. Astfel, iPhone 8 poate raspunde cu brio tuturor nevoilor utilizatorilor, fiind o alegerece excelenta pentru cei ce isi doresc un telefon performant la un pret convenabil.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut