De ce e mai bine să oferi cadouri personalizate: câteva sfaturi

0
82

Indiferent că e de Crăciun, de Ziua Îndrăgostiților, de Paște sau de ziua de naștere sau de nume, cadourile făcute celor dragi oferă satisfacție și plăcere atât celor care fac darurile, cât și celor care le primesc.

Parfumurile și hainele sunt de obicei cadoul tipic pe care mulți tind să-l ofere, în principal, astfel încât să nu trebuiască să se gândească la altceva: doar să-l cumpere și atât. Cu toate acestea, cadourile nu ar trebui oferite doar de dragul de a ofei și doar pentru a arăta bine, ci să cadouri care chiar au legătură cu persoana, cu relația noastră cu aceasta și mai ales cu gusturile lor.

Din acest motiv, tipul acesta de cadouri personalizate au devenit din ce în ce mai frecvente de ani de zile, fie că sunt căni, pixuri, tablouri, puzzle-uri sau chiar tricouri. Aceste tipuri de cadouri fac o impresie bună asupra persoanelor care le primesc, deoarece își dau seama că ne-a păsat să le oferim ceva care să se potrivească cu adevărat nevoilor și personalității lor. Cu toate acestea, alegerea unui cadou personalizat sau realizarea acestuia nu este tocmai o sarcină ușoară, așa că iată câteva sfaturi pe care le puteți urma înainte dacă doriți să obțineți cel mai bun cadou pentru cei apropiați.

1. Luați în considerare hobby-urile lor

Acest sfat este esențial pentru a alege un cadou personal pentru cineva, deoarece gusturile și hobby-urile destinatarului ne pot oferi indicii cu privire la ceea ce îi va face mai entuziasmați sau cu ce se pot identifica mai mult. De exemplu, pune-ți mai multe întrebări: îți plac filmele sau muzica? Care sunt băuturile tale preferate? Ai un idol? Dar mâncarea ta? Ce fel de haine îți plac cel mai mult? Călătorești? Ești pasionat de jocurile video?

Cadouri personalizate

Răspunzând la aceste întrebări, veți putea identifica dacă, de exemplu, este mai bine să-i oferiți un CD de muzică, un film DVD, poate cumpărați un termos pentru a lua cafea sau de ce nu, un voucher de reducere la un restaurant unde să savureze o mâncare de lux care să le satisfacă papilele gustative. Este vorba despre a te gândi la ceea ce te va face mai entuziasmat și îți va aduce un moment de fericire extremă.

2. Întrebați despre nevoile lor

O altă cheie pentru a obține corect cadoul este să oferi ceva care să răspundă nevoilor persoanei sau solicitărilor acestora, adică ceva util și de care au nevoie sau ceva care își doresc de mult timp.

Prin urmare, vă recomandăm să întrebați persoana căreia doriți să îi ofere ceea ce are nevoie sau ce ar dori să cumpere dacă ar putea. Evident, capacitatea de a deghiza vine cu o mare valoare, adică este vorba despre primirea acestor informații, dar fără a fi observat că este pentru că vom face un cadou acelei persoane.

Ceva foarte obișnuit este să începi să vorbim despre sine, de exemplu, aștept cu nerăbdare să cumpăr cel mai recent album x, ce zici de tine?, Așa că cealaltă persoană va fi obligată să ne răspundă fără ca asta să însemne că le vom cumpăra cadou. Observația este, de asemenea, foarte importantă pentru următorul sfat.

3. Gândește-te la personalitatea lor

Personalitatea este a treia axă principală a acestui tip de cadou, întrucât dacă o cunoaștem foarte bine pe cealaltă persoană și mai ales felul său de a fi, vom avea suficiente indicii pentru a-i oferi un cadou pe care nu-l va uita niciodată. Este vorba de a-i oferi un cadou care îi transmite un mesaj clar, îi cunoașteți și prețuiți calitățile unice și, prin urmare, propria identitate.

Cadouri personalizate

Vedeți dacă este romantic, vanitos, aventuros, atlet, ecologist, inovator, spiritual, intelectual etc. Pe această bază, scrieți toate trăsăturile lor unice pe o bucată de hârtie și gândiți-vă care cadou s-ar potrivi cel mai bine cum este. Ceva de care să te bucuri singur sau poate preferi un cadou de care să poți profita în companie?

Sperăm că aceste mici sfaturi v-au ajutat să alegeți cel mai bun cadou pentru acea persoană, nu uitați că a oferi înseamnă a trimite un mesaj personal, a nu cheltui pe ceva material din angajament, așa că oferiți cadouri personalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.