septembrie 24, 2023

De ce aveți nevoie de un espressor pentru cafea boabe

1

Măcinarea propriilor boabe de cafea, fix înainte de a le folosi, este cea mai bună cale către o ceașcă uimitoare de cafea. Totuși, multe persoane încă nu dețin o râșniță.

Mai mult, cafeaua este ceva ce majoritatea oamenilor doresc să facă și să plece la drum, fără a fi nevoie să folosească metode prea precise și tehnice.

O râșniță excelentă vă va transforma experiența de cafea din interior spre exterior. Cafeaua dvs. va fi mai aromată și mai delicioasă. Veți putea determina aroma și puterea cafelei. Veți putea prepara cafea care rivalizează cu cafeneaua dvs. preferată.

Fie că sunteți un nou venit în lumea cafelelor delicioase, fie că beți cafea simplă neagră de când erați la școală, adevărul este același: o râșniță puternică este cheia succesului cafelei.

Dacă vă place gustul cafelei proaspăt măcinate, dar nu doriți să petreceți timpul măcinând boabele în fiecare dimineață, cea mai bună soluție pentru dvs. este să obțineți un espressor de cafea boabe. Acest aparat este o cafetieră automată, cu o râșniță inclusă, care vă va face viața mai ușoară.

Iată câteva dintre avantajele de a avea un espressor cu propriul mecanism de măcinare.

Confort sporit

Motivul pentru care atât de mulți oameni aleg aparatele de cafea automate este că sunt ușor de utilizat și sunt practic infailibile.

Când alegeți unul cu o râșniță, confortul crește la un alt nivel și veți bea o cafea care este cu mult superioară celei de rang mediu. Cele mai bune espressoare cu modele de râșniță sunt cele cu bavuri, care au ca rezultat grămezi de dimensiuni uniforme și fac o infuzie mai puternică și cu aromă bogată. Uneori numite moare de bavuri, ele boabele de cafea, frecându-le între două suprafețe abrazive.

Nu trebuie să vă puneți mușchii în folosință pentru a utiliza aparatele de cafea cu râșnițe integrate, trebuie doar să folosiți boabele întregi preferate. Aparatul se va ocupa de tot și atunci este doar o chestiune de a alege setările preferate și de a aștepta ca ceașca dvs. preferată de cafea să fie gata.

Aceste tipuri de espressor cafea boabe vin cu funcții convenabile, care nu sunt văzute în metodele manuale, cum ar fi oprirea automată, plăcile de încălzire, diferite setări de măcinare și sistemele programabile.

Control mai bun

Așa cum am menționat mai sus, cele mai bune aparate de cafea cu râșniță utilizează bavuri, iar acest lucru vă permite să aveți un control mai mare asupra produsului finit. Spre deosebire de râșnițele cu lamă, care produc cafea cu o dimensiune foarte variată și neuniformă, acest tip produce cafele râșnite mai uniforme.

Dimensiunea măcinării pe care o alegeți poate ajuta la determinarea tăriei infuziei finite. Dacă vă place cafeaua foarte aromată, mergeți cu o măcinare mai fină. Pentru o cafea gustoasă, dar nu atât de îndrăzneață, folosiți o măcinare mai grosieră – acest lucru va împiedica extragerea a cât mai multe uleiuri în timpul preparării, ceea ce va atenua aroma cafelei.

Cafea cu gust mai proaspăt

O cafea cu gust vechi are unul din doi vinovați în spatele problemei: un aparat care are nevoie de o curățare bună sau boabe vechi de cafea. Aceasta din urmă este de obicei problema, deoarece oamenii tind să cumpere cafea pre-măcinată, care stă pe rafturile magazinelor de cine știe cât timp.

Când vă măcinați propriile boabe cu un aparat de cafea care are o râșniță integrată, vi se garantează o băutură cu gust mai proaspăt. Încercați să prăjiți propriile boabe acasă, înainte de a le pune în aparat.

Chiar dacă nu aveți timp sau spațiu pentru a face acest lucru, veți observa o diferență uriașă între cafeaua făcută cu boabe întregi, măcinate chiar înainte de preparare, și cafeaua făcută cu boabe tipice pre-măcinate.

Aromă mai rafinată

Cât de aromată este o ceașcă de cafea depinde în mare măsură de câte din uleiurile sale pot fi extrase în timpul preparării și de metoda utilizată pentru a le extrage.

Aromaticii și compușii volatili din cafea sunt expuși de îndată ce boabele sunt măcinate – de aceea cafeaua pre-măcinată se strică mult mai repede decât boabele întregi.

Atunci când utilizați un aparat cu râșnița proprie și prelucrați boabe întregi chiar înainte de preparare, obțineți întregul potențial de aromă al cafelei, care este este incomparabil.

1 thought on “De ce aveți nevoie de un espressor pentru cafea boabe

  1. PACAT CA NU VORBITI SI DE PRER CARE ESTE DE LA 1200 RON IN SUS PANA LA 10.000,DA VEDETI BINE,LA SALARIILE NOASTRE DE LA PRIVAT”NU BUGETARI PT.CA AU SPOR SARACII DE COVID,RESTUL NU AU LUCRAT INTRE OAMENI”,VAI DE NOI CE O SA URMEZE!!!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut