septembrie 30, 2022

DASC Zalău începe distribuirea alimentelor de la UE

Începând de luni, 30 mai, Direcția de Asistență Socială Comunitară (DASC) din cadrul Primăriei Zalău începe distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană pentru persoanele beneficiare de alocație de susținere a familiei și de venit minim garantat.

Locația de unde beneficiarii ajutoarelor (conform legii) își pot ridica pachetele cu alimente este Punctul Termic 38, de pe strada Avram Iancu (lângă Parcul Rotary).

Reprezentanții DASC Zalău anunță că, pentru a intra în posesia pachetelor, beneficiarii trebuie să aibă asupra lor actul de identitate și certificatele de naștere a copiilor (pentru beneficiarii alocației de susținere a familiei).

”Până în data de 30 iunie 2022, se vor distribui ajutoare (alimente) de la Uniunea Europeană prin programul POAD. Persoanele eligibile pentru aceste ajutoare sunt beneficiari de alocație de susținere a familiei (ASF) și de venit minim garantat (VMG). Acte necesare: acte de identitate și certificate de naștere ale copiilor – în original. Pachetele vor fi distribuite de luni până vineri, între orele 09:00-14:00 în locația – Punctul Termic nr. 38, situat pe strada Avram Iancu nr. 16. Pentru mai multe informații, contactați DAS Zalău, telefon 0790 008 062”, se arată în informarea Primăriei Zalău.

În evidențele DASC Zalău, la ora actuală, există 1.082 de beneficiari ai venitului minim garantat și ai alocației de susținere a familiei. Implicit, aceștia vor beneficia de pachetele cu alimente distribuite prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), iar pachetele vor conține făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve de carne de vită și porc, pate, compot și gem.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.