septembrie 30, 2022

Daruri de Crăciun pentru copiii din Bănișor

Moș Crăciun a ajuns, ca în fiecare an, la toți copiii care frecventează cursurile în cadrul unităților de învățământ din comuna Bănișor.

Prin grija Primăriei Bănișor și cu sprijinul Consiliului Local, 171 de pachete cu dulciuri și fructe au început să fie distribuite copiilor de la Școala Primară Peceiu și de la Școala Gimnazială Bănișor.

”Este o acțiune cu tradiție organizată de Primăria Bănișor. Oricât de greu ar fi anul bugetar, o mică bucurie trebuie să facem copiilor comunei, așa cum am făcut de fiecare dată. Consiliul Local a aprobat alocarea sumei de 5 mii de lei pentru pachete, iar spiridușii Moșului au fost colegii din administrația locală. Pe această cale, doresc să le transmit tuturor mulțumiri alese pentru implicare. Bucuria copiilor este tot ceea ce contează pentru noi. Le doresc tuturor multă sănătate, să avem parte de bucurii și de un an mai bun”, a precizat Eugen Sorin Maxim, primarul comunei Bănișor.

Foto cu carcater informativ: Sorin Maxim, acțiune din 2019

Pachetele cadou au fost acordate tuturor copiilor care învață la cele două școli, chiar dacă sunt înscriși și copii din Mal sau din Crasna. La ciclul primar, care funcționează în satul Peceiu, sunt înscriși 104 copii, iar la ciclul gimnazial, care funcționează la Bănișor, sunt 67 de copii.

Transportul copiilor din comunele vecine la școlile din comună este asigurat tot de administrația locală a comunei Bănișor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.