Dari Toma, numit oficial prefect de Sălaj

5
954

Dari Toma de la UDMR a fost numit oficial, miercuri dimineața, prefect al județului Sălaj, acesta urmând să își preia atribuțiile începând de joi, 4 martie.

În ședința de Guvern, au fost numiți în funcție patru prefecți UDMR, în județele Sălaj, Cluj, Satu Mare și Arad.

„Domnul Dari Toma se bucură de experiență vastă în administrația publică, fiind consilier județean la al cincilea mandat, în prezent președinte al Comisiei de învătământ, sănătate, protecția socială, cultură, sport și tineret; fost director si director adjunct al Liceului Tehnologic Nr. 1 Sărmășag. Este membru al mai multor asociații profesionale și culturale prin care și-a adus contribuția la organizarea activității comunităților locale din mai multe perspective. Având în vedere bogata biografie profesională a susnumitului, avem convingerea, că în calitate de reprezentant al guvernului în județ, își va putea achita cu responsabilitate și pragmatism toate responsabilitățile prevăzute în constituție și legile care reglementează acest domeniu, în beneficiul tuturor locuitorilor județului Sălaj”, spun reprezentanții UDMR Sălaj despre noul prefect.

Dari Toma îl înlocuiește în funcție pe Virgil Țurcaș, susținut de PNL.

În perioada următoare, Guvernul va numi și subprefecții.

În Sălaj, pentru posturile de subprefecți au fost propuși Virgil Țurcaș, proaspăt fost prefect, și Andrea Ciortea Suciu, din partea USR PLUS.

5 COMENTARII

  1. Dari este o persoană competentă, să fim corecți, iar cui nu-i convine prefect maghiar, după 80 de ani, atunci, să voteze psd. Liberalii ați vazut ce le poate pielea !

  2. Adi, ești într-o lume paralelă, noi am avut prefect maghiar pe vremea lui horty, știm masacrele împotriva românilor. Mai votați lepre liberale !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.