octombrie 1, 2022

Daniel Sabou – presedintele AJF Salaj: ‘Ce am promis in campania de acum 4 ani am realizat in proportie de 80%’

Actualul conducator vrea un nou mandat de presedinte, iar unul dintre obiectivele sale este ca Salajul sa aiba din nou echipa de Liga a III-a

rn

Daniel Sabou a devenit presedintele AJF Salaj in februarie 2015, reusind sa castige alegerile cu 26 de voturi, fata de 19 cat a obtinut Ioan Onicas, fostul purtator al ecusonului FIFA. in campania de acum 4 ani, Daniel Sabou a venit in fata membrilor afiliati cu un program de revitalizare a fotbalului salajean, iar dupa doi ani de mandat, presedintele AJF Salaj a si declarat intr-un interviu acordat ziarului nostru ca jumatate din ce a promis a si realizat.
La finalul primului sau mandat, Sabou este de parere ca a reusit sa isi indeplineasca 80% din acel proiect.
Fostul fotbalist din Liga 1 a fost primul care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte si unul dintre obiectivele sale pentru mandatul 2019 – 2023 este ca Salajul sa aiba din nou echipa in Liga a III-a.
“Din punctul meu de vedere, ce am promis in campania de acum 4 ani am si realizat in proportie de 80%. Ne dorim sa continuam proiectele pe care le avem in derulare cu Federatia Romana de Fotbal, iar scopul meu este ca Salajul sa aiba din nou o echipa de Liga a III-a. Toti trebuie sa ne unim si sa formam o echipa de Liga a III-a, fiindca in Salaj avem multi jucatori talentati. Juniorii trebui sa aiba continuitate si eu sper sa readucem Salajul pe harta fotbalistica si de ce nu, peste cativa ani sa avem reprezentanta chiar la Liga a II-a”, ne-a declarat Daniel Sabou.
Actualul presedinte nu a parut deloc deranjat de faptul ca mai are un contracandidat pentru sefia AJF Salaj si plin de fair-play, Daniel Sabou a precizat ca fiecare candidat are sansa lui. “Nu vreau sa vorbesc despre contracandidatul meu sau sa intru in polemici. Consider ca fiecare are sansa lui. Este foarte bine ca a mai existat o persoana care si-a depus cadidatura pentru functia de presedinte. Membrii afiliati vor fi cei care vor decide cine va conduce AJF Salaj in urmatorii 4 ani”, a mai spus Daniel Sabou, care a vorbit si despre cei patru candidati pentru functiile de vicepresedinte.
“Dintre candidatii pentru functia de vicepresedinte, toti pot veni cu un plus. Marius Pasca este un om de fotbal, la fel si Marius Cozma, in timp ce Horatiu Bogar are experienta celor 4 ani de vicepresedinte. De altfel, domnul Nicolae Danciu a mai fost vicepresedinte la AJF. Membrii afiliati vor decide care sunt persoanele cele mai potrivite sa ocupe cele doua functii”, a precizat actualul presedinte.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.