decembrie 1, 2022

Daniel Bota – campion national

La finele saptamanii trecute a avut loc la Targu Mures, finala Campionatului National la lupte, la categoria copii nascuti in anii 1994, 1995, 1996. La acest concurs au participat peste 450 de sportivi, baieti si fete.
De la CSM Armatura Zalau, cele mai bune evolutii le-au avut luptatorii: Daniel Bota (foto mijloc), 73 de kg, care a obtinut titlul de campion national la aceasta categorie, fiind catalogat surpriza frumoasa a Campionatului. La 32 kg, Alexandru Mercea a ratat medalia de argint, clasandu-se in final pe locul cinci. Farcas Raul, la 38 kg, adus de la echipa satelit Sanmihaiu Almasului, a ratat si el medalia de argint, ocupand locul cinci. Antrenorul sectiei de lupte de la CSM multumeste pe aceasta cale inspectorului Alexandru Muresan de la Asociatia Judeteana de lupte, precum si directorului executiv Gheorghe Stanciu, pentru sprijinul acordat.
In obtinerea titlului de campion national a avut un rol aparte familia Bota, care a sprijinit si sprijina in continuare sectia de lupte de la CSM.
In perioada 3-5 aprilie, la Odorheiul Secuiesc se va desfasura finala Campionatului National de cadeti, unde sportivii de la CSM “ataca” din nou medaliile puse in joc.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *