decembrie 3, 2022

Danco Stelian ramane dupa gratii

Curtea de Apel Cluj a decis azi, vineri 27 noiembrie, ca Danco Stelian Liviu, liderul mafiei pacanelelor, si Galgau Mircea Alexandru, sa ramana in arest prevenitv pentru inca 30 de zile. Magistratii din Cluj au mai stabilit ca inculpatul Kiczel Robert sa fie plasat in arest la domiciliu.

Cei trei fac parte din grupul de opt arestati la sfarsitul lunii obtombrie, cand procurorii DIICOT au destructurat o vasta grupare organizata specializata în infractiuni informatice și economice, care masluia aparatele de jocuri de noroc cunoscute drept ^pacanele^.

Decizia Curtii de Apel Cluj vine dupa ce procurorii DIICOT au facut apel la decizia Tribunalului Salaj din data de 24 noiembrie, atunci cand magistratii salajeni au decis ca Danco Stelian si Galgau Alexandru sa paraseasca celula incepand cu 1 decembrie si sa fie  plasati in arestati la domiciliu, iar Kiczel Robert sa fie plasat sub control judiciar.

Danco Stelian este asociat cu alti doi inculpati din dosar, Panes Remus Claudiu si cu Ciascai Radu Ovidiu, la doua firme care detin aparate de joc. Danco Stelian şi Paneş Remus Claudiu deţin firma Electro DSL, care administrează 192 de păcănele in Sălaj şi Bistriţa-Năsăud. Danco Stelian este de asemenea asociat şi cu Ciascai Radu Ovidiu la firma Game Electronic, care are in adminsitrare 56 de păcănele in judeţele Sălaj şi Maramureş.

Cei trei acţionari i-au avut in subordine pe Covaci Paul Grigore, Kiczel Robert, Coman Claudiu, Crişan Ionuţ Valeriu şi Galgău Alexandru Mircea, care se ocupau cu modificarea softului aparatelor de jocuri de noroc prin folosirea unor dispozitive ce conţineau un cip. Accesau in mod neautorizat softul aparatelor şi ştergeau paginile principale, care calculau procentul sumelor de bani care erau caştigate de jucător.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *