Danco Stelian ramane dupa gratii

Procurorii au facut apel dupa ce Tribunalul Salaj hotarase mutarea in arest la domiciliu a liderului mafiei pacanelelor


Curtea de Apel Cluj a decis vineri, 27 noiembrie, ca Danco Stelian Liviu, liderul mafiei pacanelelor, si Galgau Mircea Alexandru, sa ramana in arest prevenitv pentru inca 30 de zile. Magistratii din Cluj au mai stabilit ca inculpatul Kiczel Robert sa fie plasat in arest la domiciliu. 

Cei trei fac parte din grupul de opt arestati la sfarsitul lunii obtombrie, cand procurorii DIICOT au destructurat o vasta grupare organizata specializata în infractiuni informatice si economice, care masluia aparatele de jocuri de noroc cunoscute drept “pacanele”.
Decizia Curtii de Apel Cluj vine dupa ce procurorii DIICOT au facut apel la decizia Tribunalului Salaj din data de 24 noiembrie, atunci cand magistratii salajeni au decis ca Danco Stelian si Galgau Alexandru sa paraseasca celula incepand cu 1 decembrie si sa fie plasati in arestati la domiciliu, iar Kiczel Robert sa fie plasat sub control judiciar.
Danco Stelian este asociat cu alti doi inculpati din dosar, Panes Remus Claudiu si cu Ciascai Radu Ovidiu, la doua firme care detin aparate de joc. stop_coloana Danco Stelian si Panes Remus Claudiu detin firma Electro DSL, care administreaza 192 de pacanele in Salaj si Bistrita-Nasaud. Danco Stelian este de asemenea asociat si cu Ciascai Radu Ovidiu la firma Game Electronic, care are in adminsitrare 56 de pacanele in judetele Salaj si Maramures.
Cei trei actionari i-au avut in subordine pe Covaci Paul Grigore, Kiczel Robert, Coman Claudiu, Crisan Ionut Valeriu si Galgau Alexandru Mircea, care se ocupau cu modificarea softului aparatelor de jocuri de noroc prin folosirea unor dispozitive ce contineau un cip. Accesau in mod neautorizat softul aparatelor si stergeau paginile principale, care calculau procentul sumelor de bani care erau castigate de jucator.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *