decembrie 9, 2022

Danco Stelian Liviu a fost arestat

Tribunalul Salaja a admis ieri (duminica 1 noiembrie) propunerea DIICOT Salaj si a dispus arestarea preventivă a inculpatului Danco Stelian Liviu pe o durată de 30 de zile, de la data de 1 noiembrie 2015 ora 17.10 până la data de 30 noiembrie 2015 inclusiv. Inculpatul a fost asistat de apărător ales si are drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţarea care a avut loc ieri (duminica) la ora 10.00.

Danco Stelian Liviu era prezentat in comunicatul DIICOT care detalia operatiunea impotriva grupului organizat de fraudare a aparatelor de noroc doar cu initialele D.S.L.. Cunoscut in Zalau drept “Steli”, Danco Stelian Liviu are renume pentru afacerile la scara mare cu aparate de tip slot-machine, celebrele pacanele.

Danco Stelian si Panes Remus Claudiu sunt asociati ai SC Electro DSL SRL, care detine in administrare un numar de 192 aparate de tip slot-machine pe raza judetelor Salaj si Bistrita Nasaud.

Danco Stelian mai este asociat si cu Ciascai Radu Ovidiu in cadrul SC Game Electronics SRL, care detine in administrare un numar de 56 aparate de tip slot-machine pe raza judetelor Salaj si Maramures.

In urma cercetarilor efectuate, procurorii considera ca Danco Stelian, Ciascai Radu Ovidiu si Panes Remus Claudiu sunt lideri ai acestui grup infractional organizat, obtin`nd sume importante de bani din exploatarea vulnerabilitatilor sistemelor de inregistrare a sistemelor de joc si neinregistrarea partiala a veniturilor in documentele financiar contabile, profiturile ilicite obtinute fiind utilizate pentru achizitionarea unor bunuri mobile si imobile.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *