octombrie 3, 2022

Danco Stelian a fost lasat de judecatori sa mearga la banca

Danco Stelian, liderul “mafiei pacanelelor”, a primit permisiunea de la Tribunalul Salaj de a parasi pentru o ora arestul la domiciliu. Danco Stelian a cerut magistratilor sa fie lasat in prima zi lucratoare dupa stabilirea deciziei magistratilor sa mearga la banca pentru a efectua tranzactii financiare. Din minunta deciziei reiese ca Tribunalul Salaj admite cerea inculpatului  “privind permisiunea părăsirii locuinţei, pentru a se prezenta la Banca Transilvania – Sucursala Zalău, respectiv în municipiul Zalău, Piaţa Unirii, nr.1, jud.Sălaj, în vederea efectuării de tranzacţii financiare în prima zi lucrătoare după rămânerea definitivă a încheierii, în intervalul orar 10:00-11:00. Itinerariul şi condiţiile deplasării vor fi stabilite de organul de poliţie ce are în supraveghere pe inculpat pe durata arestului la domiciliu”. 

Dupa ce a stat in arest mai bine de patru luni, Danco Stelian, impreuna cu ceilalti inculpati din dosarul in care sunt acuzati de evaziune fiscala au fost lasati de magistrati in arest la domiciliu. Danco Stelian este liderul gruparii care se ocupa de masluirea aparatelor de jocuri de noroc, cunoscute drept “pacanele”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.