Dan Ghiurco candidează pentru un nou mandat la Jibou. Romeo Sabou e candidatul PSD pentru Primăria Șimleu Silvaniei

Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat a validat, la finele săptămânii trecute, candidații pentru Consiliul Județean Sălaj și Primăria Municipiului Zalău.

Florin Florian și Ionel Ciunt sunt, oficial, candidații cu care PSD Sălaj intră în competiția electorală din 9 iunie și cu care intenționează să câștige funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj și să păstreze funcția de primar al Municipiului Zalău.

”Continui transformarea orașului nostru într-un oraș cu adevărat european, fapt dovedit prin proiectele finalizate, în implementare sau cele pe care le vom realiza, acoperind toate domeniile cu impact direct asupra vieții locuitorilor. În 2016, când am primit încrederea a mii de zălăuani, am promis creșterea calității vieții în comunitatea noastră. Transformarea Zalăului s-a întâmplat și continuă, pentru că noi punem oamenii pe primul loc. Am convingerea că și Florin Florian, la fel ca ceilalți colegi primari în funcție sau candidați pe care-i propunem pentru comunitățle locale, știu și pot să administreze eficient resursele, dar mai ales să dezvolte comunitățile. Suntem o echipă unită, puternică și determinată!”, a declarat Ionel Ciunt, președintele PSD Sălaj.

PSD Sălaj vrea să păstreze funcția de primar și la Jibou, prin secretarul general al organizației, inginerul Dan Ghiurco, iar pentru funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei, candidat este desemnat economistul Romeo Sabou.

Toți primarii social-democrați în funcție se înscriu în competiția electorală pentru continuarea mandatelor, iar lista finală a candidaților PSD pentru funcțiile de primar va fi comunicată zilele acestea, precizează reprezentanții formațiunii politice.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *