Dan Chis s-a accidentat si a ratat finala la individual

Sala Sporturilor din Craiova a gazduit Campionatul National de Karate Shotokan pentru minicadeti, cadeti, juniori, si seniori, la care au participat 300 de sportivi din intreaga tara, concurand in probele kata si kumite, la individual si pe echipe. CS Omega impreuna cu Cercul de Karate al Clubului Copiilor din Simleu Silvaniei, au participat la acest eveniment cu 13 sportivi, lotul fiind initial de 15 sportivi, dar, din motive obiective, doi dintre ei nu au putut efectua deplasarea.
Rezultatele inregistrate de sportivi:
La kumite minicadeti, Ciprian Rad, la 40 kg, si Maria Gradinar, la 45 kg, au obtinut locul II, iar Viktoria Balla, la 45 kg s-a clasat pe locul al III-lea. Nicolae Rad, la kumite cadeti, +65 kg, a reusit sa se claseze pe locul II. La kumite juniori, Kis Lorand, la 75 kg, a obtinut locul secund, iar Andrada Man, 60 kg, si Alexandra Chis, la 65 kg au reusit locul al III-lea. Manuela Barbu si Roland Barnutiu, la kumite seniori 60 kg si Vladut Crisan, la 65, au obtinut locul III, iar Dan Chis, la kumite seniori, la 80 kg, s-a accidentat la genunchiul stang si a fost nevoit sa abandoneze in timpul meciului din semifinale. Astfel, acesta a ratat sansa de a se califica in finala categoriei. Pe echipe, formatia de kata minicadete a obtinut locul doi.
De precizat ca sportivii Vladut Crisan, Kis Lorand, si Dan Chis, legitimati la CS Omega, activeaza si la nou infiintatul club CS Dani San din Zalau. Acest club este coordonat de instructorul Dan Chis, centura neagra, 2 DAN.
Profesorul Gheorghe Pop a tinut sa precizeze ca aceste rezultate sunt remarcabile, avand in vedere nivelul ridicat al concursului cat si prezenta multor sportivi valorosi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *