februarie 9, 2023

Dacian Ciolos ales oficial presedintele PLUS+

Partidul PLUS si-a ales conducerea, sambata, 26 ianuarie la Bucuresti. Dacian Ciolos a fost ales în cadrul primei Conventii Nationale a Partidului Libertate, Unitate si Solidaritate (PLUS), în functia de presedinte al formatiunii politice. Totodata, delegatii PLUS au votat statutul partidului, membrii Comisiei Nationale de Cenzori si membrii Comisiei Nationale de Integritate si Arbitraj.

rn

PLUS Salaj il sustine pe Ciolos si are inclusive un zalauan in Comitetul National

rn

Din partea PLUS Salaj au participat 20 de delegati. In cadrul Conventiei Nationale PLUS, la care au participat peste 1.500 de membri, Dacian Ciolos a fost ales în functia de presedinte al partidului, obtinând 99,17% din voturile delegatilor.
"Acest moment e doar un început. Am suferit suficient de sentimentul neputintei. De azi, nu numai ca nu mai suntem singuri, dar vedem clar ce avem de facut. Si e simplu: sa avem curajul sa fim noi însine, sa fim convinsi ca nu depindem de altii. Am decis sa ma implic pentru ca nu exista alta solutie", a spus Dacian Ciolos, presedintele PLUS. Mihaela Miroiu, profesor universitar, a sustinut un discurs în cadrul caruia a salutat atât modul în care PLUS s-a organizat, cât si pregatirea professionala consemnata în portofoliile celor 43 de candida?i înscrisi în cursa interna pentru alegerile europarlamentare. Conventia a fost deschisa de marturia unui supravietuitor al tragediei din Clubul Colectiv, a carui sora si-a pierdut, atunci, viata. Pe scena au mai urcat si actrita Oana Pellea, vloggerul Mihai-Alexandru Hash si fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu.

rn

Alin Prunean, coordonatorul RO100 Zalau, ne-a declarat ca in vara, imediat dupa alegerile europarlamentare vor fi organizate alegeri in PLUS Salaj. Salajul se poate mandri cu zalauanul Claudiu Chendes, care a fost cooptat in echipa de conducere a lui Ciolos si este membru in Comitetul National PLUS+, representand Diaspora. Claudiu Chendes are 37 de ani, s-a nascut la Zalau, dar locuieste in Londra de trei ani, unde lucreaza ca si consultant in industria de constructii. A terminat Facultatea de Geologie la Cluj, are un master in mediu obtinut tot la Cluj si mai are un master in administrarea afacerilor obtinut la Imperial College Bussines Londra.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut