Cursul de Marketing digital, cea mai bună variantă pentru a ști cum să îți promovezi afacerea pe internet

0

Camera de Comerț și Industrie Sălaj, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Maramureș, organizează, în luna martie, un curs intensiv de Marketing Digital. Cursul se adresează tuturor celor care doresc să învețe care sunt cele mai eficiente metode pentru promovarea afacerilor în mediul online, cum se construiește o strategie de marketing, cum pot fi exploatate la maximum oportunitățile oferite de social media.

Cursul, care se desfășoară online, pe platforma ZOOM, este structurat pe 3 module. Primul modul – “Cum să obții beneficii din campanii cu influenceri și campanii de PR” îți explică la ce te ajută influencer marketing și PR-ul, cum să construiești și cum să implementezi o strategie eficientă de influencer marketing și PR. În plus, îți oferă și studii de caz concrete, pentru o mai bună exemplificare.

Acest prim modul e susținut de Cristian China-Birta, blogger, antreprenor, trainer si speaker. A organizat în cei 15 ani de consultanță peste 500 de campanii cu și pentru influenceri. În același timp, a participat ca infuencer la peste 200 de campanii. A scris prima carte despre influencer marketing din România, “Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?”.

Al doilea modul -“Cum să construiești o strategie eficientă de social media” – explică ce este social media și cum te poate ajuta, cum se construiește o strategie în social media, cum se identifică potențialii clienți și ce conținut informațional să oferi, cum măsori eficiența strategiei folosite, cu studii de caz, dar și exemple pozitive și negative.

Modulul este susținut de Robert Feraru, specialist în jurnalism și științele comunicării, cu experiență vastă în realizarea și optimizarea strategiilor de comunicare, monitorizarea competitorilor și managementul comunităților. A pregătit peste 70 de branduri pentru a se poziționa corect în mediul digital, oferind servicii de consultanță sau susținând workshop-uri pentru acestea.

Modulul 3 – “Cum să îți gestionezi eficient reclamele pe internet” – este o introducere în ecosistemul de digital marketing și îți explică în ce mod se realizează o strategie de performance, cum să utilizezi cu folos pentru afacerea ta Facebook, Instagram, Google Ads, etc.

Modulul este susținut de Cosmin Șipoș, specialist în marketing digital, cu experiență în special în zona de Performance marketing. A administrat campanii de promovare pentru peste 200 de business-uri.

O serie de cursuri pentru persoane fizice, instituții și firme

Pe lângă cursul de Marketing Digital, Camera de Comerț și Industrie Sălaj, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Maramureș, continuă seria celorlalte cursuri, demarate la începutul anului.

Cursurile se adresează atât agenților economici și instituțiilor publice care doresc să ofere calificări suplimentare angajaților, cât și persoanelor fizice care doresc să își crească șansele de a găsi un loc de muncă.

Acestea oferă oportunități de angajare sau specializare atât persoanelor cu studii medii, cât și celor cu studii superioare.

Calificările oferite sunt Contabil, Agent Dezinfecție, Deratizare, Dezinsecție, Manager Resurse Umane, Inspector Resurse Umane, Cadru Tehnic PSI, Inspector SSM.

Cursul de Contabil (cod COR 331302) se adresează administratorilor intreprinderilor mici și mijlocii, titularilor de PFA, II sau IF, dar și angajaților operatorilor economici care doresc să se inițieze sau să își perfecționeze cunoștințele în domeniul contabilității. Competențele obținute sunt întocmirea și completarea documentelor primare, contarea operațiunilor patrimoniale, efectuarea de calcule specifice, completarea registrelor contabile, întocmirea balanței de verificare, evaluarea patrimonială, întocmirea bilanțului contabil, transmiterea documentelor specifice.

Pe fondul fluctuațiilor continue a angajaților pe piața muncii, tot mai mulți angajatori au nevoie de specialiști în recrutare și în gestionarea resurselor umane. Astfel de abilități pot fi obținute în urma cursului de Inspector Resurse Umane (cod COR 333304). Cursul se adresează persoanelor care doresc să se specializeze în întocmirea și gestionarea documentelor ce țin de evidența muncii într-o organizație, de gestionarea relațiilor dintre angajați și angajatori, de recrutarea și selectarea personalului care urmează a fi angajat.

Certificarea de Manager Resurse Umane (cod COR 121207) este pentru cei care își doresc să își consolideze cunoștințele și să avanseze în carieră în domeniul resurselor umane. Cursul cuprinde ore de teorie și exemple practice furnizate de formatori specialiști, cu experiență extinsă atât în companii private cât și în instituții publice. Cursul se adresează persoanelor care lucrează în domeniul resurselor umane, dar și managerilor care sunt interesați de gestionarea eficientă a activității departamentului pe care îl conduc.

Cursul pentru Cadru Tehnic PSI (cod COR 541902) se adresează tuturor persoanelor care doresc să se specializeze în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, precum și persoanelor desemnate din cadrul firmelor, care trebuie să organizeze și să coordoneze activitatea în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor.

Cursul pentru Agent DDD (cod COR 516901) se adresează tuturor persoanelor care desfășoară sau doresc să desfășoare activități de dezinfecție, deratizare și dezinsecție în incinte – reședințe, școli, creșe, grădinițe, cantine, spitale, birouri, sectoare industriale, agricole și administrative, mijloace de transport, precum și în spații exterioare – zone populate, spații verzi, parcuri etc.

Cât privește cursul pentru Inspector SSM (cod COR 325723), acesta se adresează tuturor persoanelor care doresc să lucreze în domeniul protecției muncii, precum și lucrătorilor desemnati cu răspunderi specifice în domeniul securității și sănătății în muncă.

Modalitatea de desfășurare a cursurilor este exclusiv online, pe platforma ZOOM, de la înscriere, desfășurare și până la examinare și certificare. 

În urma cursului, se obține certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

Detalii despre perioada de desfășurare a cursurilor, data începerii, durata acestora, costuri sau orice alte informații puteți obține de la Camera de Comerț și Industrie Sălaj, strada Corneliu Coposu nr.3, Zalău, la numărul de telefon 0260.661.030 sau la adresa de e-mail ccisalaj@ccisalaj.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut