Curs gratuit pentru prevenirea înecului la bebeluşi

0
96

Un curs gratuit prin care mamele cu bebeluşi pot învăţa cum să acorde primul ajutor unui nou-născut care se îneacă va fi organizat în 9 şi 10 martie, la Zalău.

„Pentru că nimeni nu mai trebuie să se întrebe vreodată: Cum ar fi fost dacă aș fi știut să intervin?! Pentru că o persoană (și un copilaș, în special) SE POATE ÎNECA ORICÂND, nu doar la botez, precum în cazul dramatic al bebelușului de la Suceava…, se poate îneca cu lapte de la sân, apă sau ceai…, se poate îneca cu salivă sau vomă…, se poate îneca cu orice obiect mic pe care îl bagă în gură, precum băiețelul din Repedea…, se poate îneca cu mâncare”, precizează organizatorii acestui curs.

Cursul #PărințiSalvatori ajunge în Zalău în 9 şi 10 Martie, de la ora 10:00 și de la ora 17:00.

Pentru cei interesaţi, mai sunt locuri disponibile pentru data de 10 martie, rezervarea realizându-se loc prin Whatsapp la telefon 0770.102.678, în limita a 25 de locuri.

Costurile organizării sunt acoperite din donații ale participanților.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.