februarie 5, 2023

Curs gratuit de puericultură la Spitalul Județean de Urgență Zalău

    Spitalul Județean de Urgență Zalău, prin secțiile Obstetrică-ginecologie și Neonatologie, organizează un nou curs de Puericultură pentru viitorii părinți. Cursul va debuta la data de 15 septembrie și se adresează atât viitoarelor mame, cât și viitorilor tătici.

     Timp de patru săptămâni, câte două ore în fiecare săptămână, medici, asistente medicale și moașe le vor prezenta viitorilor părinți noțiuni elementare teoretice și practice necesare pentru îngrijirea copilului nou-născut.

Practic, personalul medical din cele două secții ale SJU Zalău îi vor învăța pe cursanți care sunt semnele travaliului, care sunt pașii spre și la maternitate, ce trebuie să conțină bagajul gravidei pentru spital, schimbatul scutecului, igiena bebelușului, rolul tatălui și multe alte informații utile pentru viitorii părinți.

”Dragi viitori părinți, vă invităm să participați la cursul GRATUIT de PUERICULTURĂ organizat de sectiile Obstetrică-ginecologie și Neonatologie ale Spitalului Județean de Urgență Zalău. Cursul se desfasoară în clubul Spitalului, în condițiile respectării măsurilor de protecție COVID-19. Durata unui curs constă într-o întâlnire de 2 ore pe săptămână, timp de 4 săptămâni. Viitorii tătici pot obține Atestat de puericultură care le va permite prelungirea concediului paternal cu încă 10 zile lucrătoare.

Pentru înscrieri, persoanele interesate pot suna la nr. de telefon 0745.027.525, persoană de contact Indrecan Claudia. Cursul va începe din data de 15 Septembrie 2021. Nu este ușor să fii părinte, însă câteva sfaturi din partea specialiștilor vă vor ajuta într-una dintre cele mai frumoase și mai dificile perioade din viață”, se arată în anunțul unității spitalicești.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut