septembrie 30, 2022

Curs gratuit de puericultură la Spitalul Județean de Urgență Zalău

Nu este ușor să fii părinte, însă câteva sfaturi din partea specialiștilor vă vor ajuta într-una dintre cele mai frumoase, dar și mai dificile perioade din viață, spun reprezentanții unității medicale.

Secțiile Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău organizează, pentru viitorii părinți, curs gratuit de puericultură.

Acesta cuprinde informații utile despre naștere, despre momentul oportun de prezentare la spital, despre problemele ce pot apărea în timpul sarcinii, despre alimentația mamei în timpul sarcinii, sfaturi despre alăptare și despre adaptarea nou născutului la viața extrauterină, dar și informații utile despre igiena nou născutului.

Cursul va începe în data de 22 august și are o durată de opt ore, distribuite pe parcursul a patru săptămâni (câte o întâlnire de două ore pe săptămână), urmând a se desfășura în clubul Spitalului, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

La curs pot participa și viitorii tătici, care vor obține, la final, un atestat de puericultură, care le va permite prelungirea concediului paternal cu încă 10 zile lucrătoare.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0745.027.525 – persoană de contact Claudia Indrecan.

credit foto: SJU Zalău

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.