septembrie 30, 2022

Curs de Brokeraj de afaceri, organizat de Camera de Comerț

Camera de Comerț și Industrie a României și TradeX – Transfer Afaceri organizează curs de Brokeraj de afaceri. Acesta se va desfășura în perioada 20-23 septembrie, online, prin platforma Zoom.

Acest curs este potrivit pentru orice antreprenor/CEO/CFO care dorește să își consolideze cunoștințele de afaceri, mai cu seamă celor care doresc să profite de oportunitatea pe care intermedierea vânzărilor și cumpărărilor de afaceri o reprezintă în acest moment pe piața din România.

Cursul propus aduce plusvaloare și companiilor care doresc să acceadă spre grupuri internaționale de afaceri sau care doresc să aprofundeze modalitățile de dezvoltare a propriei afaceri, prin vânzarea acesteia sau cumpărarea unei alte afaceri.

Cursul organizat de Camera de Comerț și Industrie a României și TradeX este oferit în exclusivitate în România, modulele fiind acreditate de către International Business Brokers Association. TradeX creează o nouă nișă pe piața de business din România – prin diversificarea strategiilor de ieșire actuale (insolvență si faliment), bazată pe parteneriate puternice cu organizații vest-europene, specializate în realizarea transferurilor de afaceri. Vânzarea și cumpărarea de afaceri sunt strategii populare în Europa – anual, peste 300.000 de companii și peste 2 milioane de angajați sunt transferați odată cu acestea.

Cursanții vor dobândi noi abilități și beneficii pe zone precum specializarea în vânzarea, cumpărarea și transferul de afaceri; analizarea unei afaceri de către un investitor; pregătirea unei afaceri pentru vânzare, cu un preț corect; promovarea afacerii în mod eficient, folosind tehnicile și canalele potrivite; pașii legali pentru a vinde sau cumpăra o afacere; acces la instrumente digitale pentru promovarea și evaluarea afacerilor; acces la o comunitate europeană și globală de experți și antreprenori activi în domeniul brokerajului de afaceri.

Cursul va fi susținut de către experți în domeniu și este coordonat de către Dan Crivăț, fondator și COO TradeX – Transfer Afaceri, membru al International Business Brokers Association, având o experiență de afaceri relevantă de peste 25 de ani, atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii.

Perioada de desfășurare  a cursului de Brokeraj de afaceri este 20-23 septembrie, între orele 09.00-16.00, cu pauză de prânz.

Absolvirea cursului depinde de promovarea examenelor aferente fiecărui modul în parte.

Diploma obținută este eliberată sub egida International Business Brokers Association, fiind astfel recunoscută în comunitățile de afaceri din Europa și America.

Tariful de participare la curs este de 890 lei + TVA.

Cei interesați se pot adresa pentru detalii Camerei de Comerț și Industrie Sălaj, strada Corneliu Coposu nr.3, Zalău, număr de telefon 0260 661030, e-mail ccisalaj@ccisalaj.ro

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.