decembrie 5, 2022

Curand va fi semnat actul prin care ia nastere formal ‘Alianta USR PLU’

Conducerile USR si PLUS au agreat, marti, 6 august, ultimele modificari la protocolul de aliantapolitica, in urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR si de Consiliul National al PLUS. In cateva zile va fi semnat actul prin care ia nastere formal "Alianta USR PLUS".
Avand in vedere ca inregistrarea unei aliante politice necesita o procedura judiciara indelungata, aceasta alianta va fi dublata de o alianta electorala privind participarea la alegerile prezidentiale.
"Astazi dam startul campaniei de strangere de semnaturi pentru candidatura la alegerile prezidentiale a presedintelui USR, Dan Barna. Un presedinte USR PLUS va fi cea mai buna garantie ca in 2020 vom avea un premier din partea aliantei – Dacian Ciolos – si o guvernare cu oameni cinstiti si competenti. Vrem sa castigam alegerile prezidentiale, dar vrem sa castigam si alegerile locale si pe cele parlamentare. Vrem sa innoim Romania", este informarea transmisa de PLUS Salaj, potrivit unui comunicat de presa.
Membrii PLUS Salaj se alatura, de astazi, colegilor din toata tara si din diaspora in campania de strangere de semnaturi pentru candidatura la prezidentiale a lui Dan Barna.
Obiectivele Aliantei USR PLUS: Castigarea alegerilor prezidentiale din 2019; Castigarea de catre candidatii Aliantei a unui numar cat mai mare de functii elective in cadrul administratiei publice locale, ca urmare a alegerilor locale din 2020; Castigarea de catre candidatii Aliantei a celui mai mare numar de mandate de parlamentari, prin comparatie cu ceilalti competitori, ca urmare a alegerilor parlamentare din 2020, astfel incat sa formeze o coalitie de guvernare avand prim-ministru un reprezentant al Aliantei; Asigurarea guvernarii Romaniei in perioada 2020-2024 si implementarea programului de guvernare al Aliantei; Castigarea alegerilor parlamentare organizate in 2024 si asigurarea guvernarii Romaniei in perioada 2024-2028.
"Suntem convinsi ca formarea Aliantei USR PLUS va putea reseta scena politica din Romania si va da posibilitatea punerii in aplicare a ideilor USR PLUS atat la nivel local, cat si la nivel national. Avem nevoie alaturi de noi de cat mai multi oameni care vor sa se implice in schimbarea Romaniei. Va asteptam alaturi de noi: https://www.ro.plus/adeziune, " transmit cei de la PLUS Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *