Cupa Șimleului – Karate Shotokan

0
152

Duminică, 15 mai, Sala de sport Măgura a orașului Șimleu Silvaniei a fost gazda celei de-a XXII-a ediții a Cupei Șimleului la Karate Shotokan, eveniment organizat de C.S. Omega, în parteneriat cu Primăria Șimleu, D.J.S.Sălaj și Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei.

După mai bine de doi ani în care activitatea competițională a fost drastic îngrădită datoritadin cauza pandemiei, duminică, competiția a adus împreună aproape 100 de karateka din Maramureș, Bihor și Sălaj, care s-au întrecut în probe de Kumite, secțiunile W.K.F. și Shobu Ippon.

În deschidere, gazdele au oferit musafirilor secvențe din edițiile anterioare și, ca să fie marcată oficial ediția din acest an, cuvântul de început l-a avut primarul orașului, Cristian-Mihai Lazăr.

Echipa șimleuană a fost cea mai numeroasă, după cum era de așteptat. Lotul a fost alcătuit din 30 de sportivi ai Clubului Sportiv Omega, dar și de la Cercul de Karate al Clubului Copiilor din Șimleu Silvaniei.

Maramureșul a fost reprezentat de sportivi de la C.S. Condor din Baia Mare, C.S. Mihai Sho din Tg. Lapuș și C.S. Umbra din Baia Sprie. Din Bihor au venit sportivi de la C.S. Good Dragon din Marghita, iar din Sălaj, pe lângă delegația șimleuană, au participat și sportivi da la C.S. Coste din Jibou.

Au arbitrat responsabil Demyen Geza, Coste Calin, Mihalcea Stelian, Szentgyorgyi Silvia, Baintan Catalin, Abagiu Tudor și Gal Nicolae, supervizați de sensei Duta Viorel, presedintele A.N.A.K. 7 Dan Karate Shotokan.

Gazdele au răsplatit efortul sportivilor cu diplome, medalii și trofee. Trofeele au fost oferite de către D.J.S. Sălaj, vechi partener al acestui eveniment sportiv.

La finalul competiției, sălăjenii contabilizau 16 locuri I, 15 locuri II și 13 locuri III.

Astfel, locul I au obținut: Brailoiu Sabina, Jozsa Patrick, Rosan Ionel, Orgovan Krisztian, Veres Luca, Chis Imre, Filip Amira (2), Pop Maia, Bakai Patrick, Pasca Antonio(2), Chereches Marius(2) si Gal Nicolae(2). Pe locul doi s-au situat: Gui Iulia, Olteanu Marina, Bede Alexander, Rosan Casian, Rusan Alexandru, Mak Szilard, Toma Medeea(2), Ratiu Iann, Sumalan Denis(2), Bal Matei, Gal Nicolae, Ciurte Petra si Ciurte Lucian. Au obtinut locuri III : Retean Anabela, Pop Matei, Silaghi Tudor, Butcovan Sorin, Bal Luca, Rosan Darius, Borz Darius, Sabo Alexia(2), Ciurte Petra, Szilaghi Andreea(2) si Ratiu Iann.

“Un palmares deosebit, copii bine pregătiți și dornici de competiție. Îi felicităm sincer pe toți, gazde și musafiri, și să nu uităm că o delegație de trei sportivi va reprezenta Șimleul la Campionatul European de Karate ce se va desfășura la finele acestei săptămâni în stațiunea Varna din Bulgaria. Mulțumim părinților pentru implicarea lor în buna desfășurare a tuturor activităților noastre, pentru sprijinul nemijlocit alocat copiilor în evoluția lor în tainele karate-ului”, spune prof. Pop Gheorghe, 6 Dan Karate Shotokan.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.