septembrie 23, 2023

Cupa Romaniei la handbal feminin nu se va disputa in sezonul 2008-2009

0

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca in sezonul 2008-2009 se va organiza doar Cupa Romaniei la masculin.
Competitia feminina nu a avut loc nici in sezonul trecut, Cristian Gatu explicand motivul: “Membrii Comisiei Tehnice din cadrul federatiei au votat ca in Cupa Cupelor sa aiba drept de joc echipa clasata pe locul secund in Liga Nationala, nu castigatoarea Cupei Romaniei, cum era pana acum. Asa ca nu se mai disputa competitia nici in acest sezon si se merge pe acelasi sistem de calificare in cupele europene”.
La masculin, Cupa Romaniei va avea loc intre 13 si 16 mai, cu participarea echipelor de pe locurile 1-8 in Liga Nationala. In faza sferturilor se va juca in conformitate cu Tabela Berger (locul 1 cu locul 8, locul 2 cu locul 7, locul 3 cu locul 6 si locul 4 cu locul 5), echipele invingatoare urmand a disputa semifinalele, in 14 mai. Finala Cupei Romaniei este programata in 16 mai.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut