septembrie 26, 2022

CUPA EHF: HC Zalău va juca in Israel

Conform programului stabilit de Federaţia Europeană de Handbal pentru rundele a II-a şi a III-a ale Cupei EHF, din sezonul 2011 – 2012, HC Zalău va juca primul său meci in deplasare, direct in turul III, la fel ca şi CSM Bucureşti (Liga Naţio-nală, locul 3 – sezonul 2010 – 2011).
Formaţia condusă de managerul Ghe-orghe Tadici va intalni pe caştigătoarea dintre Maccabi Arazim Ramat şi Bnei Hertzeliya, ambele din Israel. Cele două meciuri din turul II sunt programate pe 1 – 2 octombrie şi, respectiv, 8 – 9 octombrie. Echipa de la poalele Meseşului va intra in competiţie in 5 – 6 noiembrie, cand este programată prima intalnire din turul 3. Meciul retur va avea loc o săptă-mană mai tarziu, la Zalău (12 – 13 noiembrie). Cealaltă reprezentantă a Romaniei, CSM Bucureşti, va evolua in turul 3 in faţa formaţiei SPR Lublin din Polonia.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.