octombrie 4, 2022

Cupa Craciunului se va organiza la doua categorii

Editia a X-a va avea loc la final de saptamana, echipele cu loturi mai valoroase urmand sa faca parte din Liga A, in timp ce restul gruparilor vor participa la categoria Liga B

rn

Cupa Craciunului la minifotbal a devenit o competitie traditionala, care ani la rand strans la Baza Sportiva Onix echipe puternice, iar unele dintre ele au avut in loturi si jucatori profesionisti, chiar si din Liga 1.
Anul trecut, aceasta competitie s-a organizat doar la categoria old-boys, insa editia a X-a va fi una mai interesanta, avand in vedere ca se va organiza la doua categorii.
Formatiile cu loturile mai valoroase vor face parte din categoria A, iar deja si-au manifesta intentia de a participa Michelin, PR Construct Somes Odorhei si Info Plus. si la categoria B sunt deja trei grupari care si-au anuntat prezenta, Bad Boys, AS Luceafarul si X Team Ortelec.
Mai mult ca sigur, la fiecare categorie vor fi cel putin cinci echipe, iar inscrieri se mai pot face pana miercuri, dupa care va fi stabilit si programul.
La categoria A, meciurile vor avea loc vineri si sambata, in timp ce partidele de la categoria B se vor desfasura sambata si duminica. Fiecare echipa va disputa cel putin patru meciuri, iar fondul de premiere la aceasta competitie va fi din contravaloarea taxelor de inscriere.
Sa mai spunem ca scopul Cupei Craciunului este unul de relaxare si de asemenea, aceasta competitie ofera posibilitatea fiecarei echipe sa aduca in proba maxim doi jucatori pe care doreste sa-i verifice si sa-i legitimeze pentru campionat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.