septembrie 24, 2022

Cunsocutul sportiv salajean octogenar Petru Bologa si medicul Lidia Angelescu au participat la Cupa Altius

In perioada 5-10 iunie, cunoscutul sportiv salajean octogenar Petru Bologa si medicul Lidia Angelescu au participat la Bucuresti, la Centrul National de Tenis, la concursul international Cupa Altius, destinat jucatorilor amatori cu varsta intre 30 si 80 de ani. 

rn

Petru Bologa, in varsta de 81 de ani, a participat la categoria 75+, unde anul trecut a obtinut locul 2, fiind invins de concurentul de la Alba Iulia.
Petru Bologa a obtinut locul 2 in grupa, clasandu-se la general in primii patru la categoria 70+.
Medicul de familie Lidia Angelescu, la varsta de 64 de ani, este la prima participare la Cupa Altius si a concurat la categoria 35+, unde a pierdut doua jocuri.
La concursul international de tenis au participat peste 150 concurenti din tara si din strainatate.
Urmatorul concurs la care participa echipa Petru Bologa si Lidia Angelescu va fi campionatele natioanle de tenis ale veteranilor, organizate de Federatia Romana de Tenis la Galati, in perioada 26-30 iunie. Anul trecut, Petru Bologa a obtinut locul doi la nationalele veteranilor organizate la Cluj. "Imi propun sa ma clasez pe primele doua locuri la categoria 80+", ne-a declarat sportivul Petru Bologa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.