decembrie 1, 2022

Cum si cu ce vor face Primariile oraselor din Salaj dezapezirea in acest sezon

Ne-am interesat pe la primariile oraselor din Salaj care este situatia utilajelor de dezapezire de care dispun, numarul acestora, cine va face dezapezirea si valoarea contractelor pentru dezapezire la nivel local.

rn

in municipiul Zalau activitatea de deszapezire se va efectuata de catre firma SC Citadin Zalău SRL. in momentul de fata cei din Primaria Zalau, declara ca se pregatesc utilajele si stocurile de materiale antiderapante pentru deszapezire, pentru sezonul 2019 – 2020. Sumele prevazute sunt la nivelul celor din sezonul trecut, aproximativ 1 milion de lei, alocate in functie de timpii de actionare. in acest sezon Municipiul, din ce ne-a transmis Primaria, rezulta ca dispune de urmatoarele utilaje: de trei raspanditorare de material antiderapant cu lama, trei masini pentru interventia manuala cu material antiderapant, trei buldoexcavatoare dintre care doar unul cu lama in fata; trei bucati de UTB semi-purtat , doua tractoare cu lama si raspanditor, un autogreder si doua incarcatoare frontale.

rn

La Jibou dezapezirea se va realiza prin mijloace proprii, primarie nu are contracte de dezapezire cu firme. In schimb are in dotare doua tractoare, doua buldoexcavatoare si doua salarite.

rn

La Cehu Silvaniei, Primaria ne-a informat ca zapezirea se va realiza in regim propriu si ne-a declarat ca utilajele din dotare, fara a specifica ce utilaje detine si numarul acestora, sunt pregatite pentru face fata sezonului rece.

rn

Din partea Primariei Simleu Silvaniei, nu ne rezulta sa fi primit o informare in ce priveste situatia utilajelor de dezapezire si stadiul pregatirilor.

rn

Speram ca atat la nivel local, cat si judetean sa nu mai auzim povesti de genul ca "autoritatile au fost luate prin surprindere" dupa declararea codurilor galbene de ninsori.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *