Cum să-ți organizezi bagajul pentru un citybreak

Perioada vacanțelor încă se lasă așteptată, însă citybreak-urile sunt din ce în ce mai accesate de oamenii cărora la place să călătorească dar nu au suficient timp la dispoziție. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, cele câteva reguli pentru a face bagajul rapid și eficient, pe care le vom prezenta în continuare, te vor ajuta să  pleci în mini vacanță, fără griji, de fiecare dată.

Citybreak-urile pot fi plănuite sau spontane, de aceea împachetarea cât mai eficientă a lucrurilor necesare este importantă pentru a evita stresul înainte și în timpul vacanței. Iată ce ar trebui să iei cu tine și cum să ai un bagaj cât mai compact pentru călătorie.

Lucruri esențiale pentru mini vacanțe

  • Lenjerie intimă. Alege câteva piese de lenjerie intimă, de preferat din bumbac, pentru că acesta este mai prietenos cu pielea, mai confortabil și ușor de purtat pe sub toate tipurile de haine. În funcție de forma fizică și de activitățile pe care le ai în plan, poți lua cu tine și o bustieră de susținere sau lenjerie modelatoare. Aici https://www.fashiondays.ro/g/reebok vei găsi bustiere dedicate activităților sportive, care îți vor fi de folos și în drumeții solicitante, dar și alte articole pentru confort sporit.
  • Câteva piese basic, confortabile. În călătoriile scurte, confortul este esențial. Pentru că vrei să acoperi o plajă largă de activități într-un timp foarte scurt, vei avea nevoie de tricouri simple, din bumbac, care să meargă ușor jeanși, joggers dar și cu o fustă cool pentru o ținută de ieșit în oraș. Adaugă și o pereche de leggings sau joggers, care vor accentua starea de confort.
  • Jeanși. Această piesă versatilă nu poate să-ți lipsească din bagaj. Îi poți purta de dimineața până seara, schimbând doar accesoriile și top-ul, pentru a adapta ținuta pentru momentul zilei.
  • Un blazer sau o jachetă bomber pentru serile răcoroase. Pentru că este primăvară și vremea este capricioasă, poți miza pe ținutele stratificate în vacanță. De exemplu, poți combina un tricou basic, cu un hanorac și o geacă de blugi. Apoi poți renunța la anumite piese în funcție de vremea de afară.
  • Pantofi sport. Acest gen de încălțăminte îți oferă confortul necesar picioarelor în timpul plimbărilor interminabile dar au și o versatilitate incontestabilă. Sneakerșii pot fi purtați de dimineața până seara în ținute cool, fără a face compromis de confort și imagine.
  • O poșetă încăpătoare. Chiar dacă ești turist, un rucsac nu este tocmai un accesoriu cu stil. Alege în schimb un model de rucsac elegant sau o geantă încăpătoare, din piele, care merge la orice și este foarte practică. In gama produselor Aldo poți găsi mai multe modele din care să alegi ceva adaptat ținutelor tale de călătorie și să te bucuri din plin de vacanță.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *