ianuarie 29, 2023

Cum să rămâi calm atunci când te joci la cazino

Jocul la cazino implică noroc dar, în primul rând răbdare din partea jucătorilor. Nu poţi aborda un joc de cazino la întâmplare şi, în niciun caz, nu poţi juca haotic, pentru că în acest caz nu poţi ajunge decât la un singur rezultat, faliment. Din fericire pentru orice jucător, există câteva tehnici cu ajutorul cărora îţi poţi păstra calmul atunci când alegi să joci într-un cazino. Despre aceste tehnici vom face vorbire în următorul topic, astfel încât să ai la dispoziţie toate armele care să te ajute să joci calm într-un cazino şi să ai succesul dorit.

Controlează-ţi respiraţia

Dacă te întrebi cum faci bani online, atunci răspunsul este unul cât se poate de simplu, cu tact şi cu răbdare. Va trebui să te orientezi asupra unui joc pe care îl cunoşti şi să îţi pui la treabă toată experienţa cumulată în timp. Trebuie doar să îţi repeţi în gând că joci pe bani reali şi, orice greşeală în joc îţi va aduce ţie personal dezavantaje, mai ales pe plan financiar. Şi pentru a juca detaşat cu putinţă, va trebui să faci câteva exerciţii de respiraţie, care pot să te păstreze calm tot timpul jocului.

Deşi pare o joacă de copil, controlul respiraţiei s-a dovedit în cele mai multe cazuri un exerciţiu benefic pentru minte. Odată ce respiraţia este controlată, creierul ia cele mai bune decizi, neacţionând sub impulsul momentului. Explicaţia este una simplă, controlând respiraţia controlezi decizia. Atâta timp cât rămâi calm şi ai respiraţia sub control, poţi să iei cele mai bune decizii în joc. Şi exact acest lucru te interesează, să iei cele mai bune decizii pentru tine care să îţi aducă în final avantajul financiar dorit.

Pentru a face însă un control de respiraţie benefic de la prima încercare este extrem de greu. Practica îşi spune în acest caz cuvântul şi cu cât vei încerca de mai multe ori acest exerciţiu, cu atât mai repede te vei apropia de ţelul tău final, control în joc. Este finalul fericit pe care controlarea respiraţiei îl aduce unui jucător şi trebuie să tragi foloase cât mai rapid din acest exerciţiu personal. În ce măsură vei reuşi să îl pui în practică îţi va aduce în viitor avantajele dorite sau dimpotrivă, te vor falimenta ca jucător.

Înţelege cotele

Dacă joci la întâmplare aşteptând un rezultat pozitiv, şansele tale de reuşită sunt unele extrem de mici. Poate că hazardul te va ajuta în prima fază să obţii câteva câştiguri, însă per ansamblu nu vei avea succesul scontat. Nu degeaba cotele care se atribuie fiecărui eveniment sportiv sau unui joc de masă nu sunt identice, acestea se mulează pe fiecare joc în parte şi speculează posibilitatea de apariţie a unui câştig iminent prin atribuirea unei cote de succes.

Dacă eşti fan pariuri sportive şi echipa ta favorită beneficiază de o cotă de 1, 3, este clar că se porneşte din postura de favorit şi să şansele de victorie înclină în favoarea ta. Dar dacă aceeaşi echipă joacă acasă şi are o cotă de 2 la victorie, ceva nu este în ordine. Ori sunt probleme de lot ori echipa adversă s-a întărit atât de tare încât victoria nu mai este aşa sigură cum părea. În acelaşi fel funcţionează cotele şi la jocurile de masă, cu cât cotele sunt mai mari cu atât pariurile depuse au mai puţine şanse de câştig.

Avantajul pariurilor depuse la jocuri de masă este acela că se păstrează de fiecare dată în aceleaşi valori, neoscilând ca la pariurile sportive. Dacă joci la ruletă şi pe culoarea numărului câştigi dublul sumei pariate, acelaşi lucru se va întâmpla şi la următorul pariu în caz de succes. Tocmai de aceea este extrem de important să înţelegi cotele care se atribuie unui joc de noroc sau unui pariu sportiv, îţi oferă informaţii vitale despre reuşita pariului. Dacă alegi să pariezi pe un singur număr la ruletă, cota este de 1:37 şi poate aduce la un pariu de 100 de lei un câştig impresionant.

Dar tocmai pentru că se face promisiunea unui câştig atât de mare, acest lucru nu înseamnă că pariul are şanse mari de reuşită, dimpotrivă, este atât de rar încât merită să îl eviţi. Nu poţi avea de fiecare dată norocul începătorului, o cotă atât de mare se prinde o dată în viaţă de către un parior.

Dacă ai înţeles însemnătatea unei cote atunci înseamnă că eşti un parior cu capul pe umeri care nu acţionezi în nici un caz la întâmplare. Cotele sunt pentru tine oglinda de reuşită a unui pariu şi vei ştii întotdeauna cum să foloseşti această informaţie în avantajul tău.

Practică meditaţia

Dacă vrei să îţi controlezi mintea şi să iei cele mai bune decizii în jocurile de noroc, practicarea mediaţiei este de departe cea mai bună soluţie. Tot cu ajutorul acestei tehnici îţi poţi controla şi respiraţia, un alt element esenţial în luarea unei decizii corecte la jocurile de noroc. Deşi pare apanajul civilizaţiilor asiatice, practicarea meditaţiei este la îndemâna tuturor. Frumuseţea meditaţiei este că se poate deprinde prin tehnici uşor de învăţat şi care se pot aplica în orice locaţie şi la orice oră.

Ori exact asta îţi şi trebuie când joci într-un cazino, să poţi să meditezi la orice oră din zi şi din noapte, în funcţie de programul tău de joc. Să meditezi înseamnă calm pentru creierul tău şi în materie de jocuri de noroc o minte limpede şi odihnită ia întotdeauna cele mai bune decizii. Poate că o tehnică de meditaţie pare că este una care se poate preda doar de specialişti, însă sunt disponibile o mulţime de informaţii care se pot descărca în mod gratuit de pe internet. Şi dacă chiar vrei să te pui la punct cu această tehnică, atunci poţi intra pe forumuri specializate în meditaţie, unde vei primi cu siguranţă tot ajutorul dorit.

Concluzie

Succesul într-un cazino se datorează în primul rând deciziilor luate cu calm de către orice jucător. Dacă vrei să te numeri printre aceştia, învaţă să îţi controlezi respiraţia, practică meditaţia şi înţelege modul în care funcţionează cotele. Poate că nu îţi vor aduce de fiecare dată câştigurile mari pe care le aştepţi dar cu siguranţă că te vor feri de faliment şi te vor ţine conectat la joc o perioadă îndelungată!

eciziar ONJN nr 1635/13.08.2022. Interzis persoanelor sub 18 ani.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut