Cum să găsiți cel mai bun generator electric pentru nevoile dvs.

Care este cel mai bun moment pentru a cumpăra un generator electric? Orice moment! Realitatea este că, fără un generator electric, casa dvs. este vulnerabilă la întreruperi de energie electrică tot timpul anului.

Iarna aduce gheață și zăpadă abundentă care pot doborî liniile electrice, iar pe măsură ce vremea se încălzește, cresc șansele de vânturi puternice și furtuni puternice. Totuși, nu așteptați până la următoarea furtună majoră sau eveniment meteorologic pentru a lua o decizie – cel mai bine este să cumpărați un generator electric atunci când v-ați luat timpul necesar pentru a lua în considerare toate opțiunile, astfel încât să îl găsiți pe cel mai bun pentru nevoile dvs.

Așteptarea până la un moment de disperare poate duce la un generator electric inadecvat și la remușcări ale cumpărătorului. Generatoarele vin într-o gamă largă de prețuri și modele cu caracteristici diferite, ceea ce poate fi copleșitor. Mai jos, am inclus câteva sfaturi pentru a face procesul mai ușor, astfel încât să puteți găsi cel mai bun generator electric pentru casa dvs.

Stabiliți un buget

Înainte de a începe să cumpărați un generator electric, este important să cunoașteți bugetul cu care aveți de lucru. Generatoarele sunt disponibile într-o gamă largă de prețuri, așa că este esențial să știți cât de mult aveți la dispoziție pentru a cheltui, astfel încât să puteți găsi un generator care să că satisfacă nevoile, dar care să nu vă facă să cheltuiți mai mult decât ar trebui.

Luați în considerare nevoile dvs. de energie

Cunoașterea nevoilor dvs. de energie vă va ajuta să determinați dimensiunea generatorului de care aveți nevoie. Generatoarele au puteri diferite, măsurate în wați. Pentru a acoperi necesitățile, probabil că veți dori un generator electric care produce 5.000 de wați. Totuși, pentru a fi sigur, poate fi util să vă vizualizați casa fără energie electrică și să faceți o listă cu ceea ce nu vă puteți lipsi absolut deloc. Există, de asemenea, calculatoare online utile care vă pot ajuta să determinați dimensiunea generatorului de care veți avea nevoie.

Alegeți un tip de generator

Există câteva tipuri principale de generatoare pe care trebuie să le luați în considerare în călătoria dvs. de cumpărare: Generatoare de rezervă pentru acasă, generatoare portabile și generatoare cu invertor. Generatoarele de rezervă pentru uz casnic ar trebui să fie întotdeauna instalate de un tehnician cu experiență. Acest tip de generator va porni de obicei în mod automat atunci când se întrerupe curentul și poate furniza o cantitate mai mare de energie.

Generatoarele portabile sunt mai mici și, de obicei, costă mai puțin decât generatoarele de rezervă. Acestea produc o cantitate mai mică de energie, dar pot furniza suficientă putere pentru a menține în funcțiune elementele esențiale din locuința dumneavoastră.

Generatoarele cu invertor furnizează o cantitate de energie similară cu cea a generatoarelor portabile, dar sunt mai silențioase datorită motorului mai complex pe care îl găzduiesc. Cu toate acestea, din cauza acelui motor, acestea tind să coste puțin mai mult.

Fiți atenți la caracteristici

Diferitele tipuri de electric generatoare oferă cantități diferite de putere, dar există, de asemenea, caracteristici diferite de luat în considerare.

– Pornirea automată

Acest lucru înseamnă că atunci când se întrerupe curentul, generatorul dvs. va porni automat fără ca dvs. să trebuiască să faceți nimic.

– Pornirea electrică

Acest lucru este disponibil pe multe modele portabile și vă permite să porniți cu ușurință generatorul prin simpla apăsare a unui buton, în loc să trebuiască să trageți de motor – ceea ce poate fi o pacoste.

– Indicatorul de combustibil

Această caracteristică vă permite să verificați cu ușurință nivelul de combustibil, astfel încât să știți din timp dacă aveți un nivel scăzut și să faceți plinul la nevoie, astfel încât să nu existe o întrerupere a alimentării cu energie electrică.

– Oprire în caz de nivel scăzut de ulei

La fel ca uleiul din mașina dumneavoastră, dacă uleiul din generatorul dumneavoastră devine prea scăzut, poate provoca daune majore la motor. Această caracteristică va opri automat generatorul dvs. dacă uleiul este scăzut înainte de a se produce daune costisitoare.

Sunteți încă indecis în legătură cu adăugarea unui generator în casa dvs. Nu vă lăsați în întuneric! Puteți afla mai multe despre beneficiile cumpărării unui generator în magazine. Experții vă pot ajuta să găsiți cea mai bună soluție pentru casa dvs., astfel încât să fiți pregătit pentru orice întrerupere neașteptată a energiei electrice.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *