ianuarie 27, 2023

Cum să alegeți un parfum pentru bărbați în funcție de personalitate

Dacă sunteți în căutarea unor parfumuri de bărbați, este important să nu vă grăbiți, ca să găsiți un parfum care să vi se potrivească cu adevărat. Într-adevăr, alegerea unui parfum Dior nu este la fel ca alegerea unei piese de îmbrăcăminte sau a unui accesoriu vestimentar. Un parfum bine ales va fi un ecou al interiorului dumneavoastră, afirmându-vă personalitatea. Într-un fel, un parfum Dior va fi „sloganul olfactiv” al celui care îl poartă. Așadar, este foarte important, atunci când alegeți un parfum pentru bărbați, să nu vă grăbiți și să vă gândiți cu atenție.

Unii bărbați vor dori să își schimbe parfumul, în funcție de starea lor de spirit, de schimbarea climei sau a anotimpurilor, de stilul personal sau de ocazie. Dacă sunteți ceea ce numim un „zappeur”, vă place să variați parfumul, este totuși important să cunoașteți familia olfactivă din care faceți parte, ceea ce vă va permite să păstrați o anumită omogenitate sau coerență de la un parfum la altul. Acest lucru vă va ușura, de asemenea, alegerea unui parfum Dior pentru bărbați. Iată care sunt diferitele familii olfactive din care ați putea face parte:

  • Familia citricelor
  • Familia Fougère
  • Familia lemnoasă
  • Familia orientală sau a chihlimbarului
  • Familia Chypre

Este important ca fiecare persoană să își găsească propriul stil de parfum, care acționează ca o a doua piele. Unii bărbați doresc să găsească un parfum “semnătură”, pe care să îl poată purta în orice moment. Ei pot alege, de exemplu, aceeași gamă de parfumuri sub diferite forme: apă de toaletă, apă de colonie și apă de parfum, ceea ce le va permite să păstreze aceeași esență, aducând în același timp o anumită varietate în viața lor de zi cu zi.

Dacă doriți să găsiți un parfum care să se potrivească imaginii dumneavoastră, să se potrivească perfect cu personalitatea dumneavoastră, să vă dea încredere și să îi impresioneze pe cei din jur, trebuie să alegeți un parfum Dior care să vă atingă și să vă dea o emoție intensă. Numai parfumurile care sunt în concordanță cu moștenirea olfactivă vă pot transmite acest lucru.

Moștenirea olfactivă este terenul de reproducere pentru toate aromele și mirosurile ancorate în memoria noastră. Acesta se construiește de la o vârstă foarte fragedă, înainte de 7 ani, și continuă să se îmbogățească pe tot parcursul vieții, prin diferitele experiențe gustative și olfactive pe care le-am avut.

Dacă doriți să alegeți un parfum pentru barbati într-o parfumerie, nu ezitați să le comunicați consilierilor tipul de parfum Dior pe care îl preferați: mai discret, puternic, aparținând acestei sau acelei familii olfactive. De asemenea, le puteți vorbi despre parfumurile care vă emoționează și care ar putea corespunde moștenirii dumneavoastră olfactive.

Nu ezitați să nu vă grăbiți să testați parfumul așa cum trebuie, chiar dacă asta înseamnă să dormiți în timp ce purtați un parfum Dior. Verdictul unei bune alegeri de parfum pentru bărbați va veni mult din partea anturajului. Dacă primiți multe complimente toată ziua, acesta este un semn excelent.

Puteți alege un parfum pentru bărbați și în funcție de personalitatea sau caracterul acestuia. Dacă sunteți în căutarea unui parfum viril și puternic pentru bărbați, care să vă reflecte personalitatea, puteți opta pentru parfumuri din familia olfactivă fougère sau pentru parfumuri lemnoase intense. Nota lemnoasă foarte masculină și virilă provine foarte mult din noile păduri de chihlimbar, păduri foarte vibrante, cum ar fi karanal sau ambrocenide.

Dacă sunteți mai degrabă un tip sportiv și căutați parfumuri dinamice, proaspete și pline de viață pentru bărbați, atunci s-ar putea să fiți atras de cele mai proaspete parfumuri, cum ar fi eaux fraîche (care conțin această moleculă magică ce conferă parfumurilor un efect de prospețime de lungă durată, o moleculă izolată din iasomie: hedione), cu tendință citrică, sau de fațeta nouvelle fraîcheur. Parfumurile cu note marine sau aromatice, ar putea, de asemenea, să vi se potrivească.

Dacă aveți un stil clasic și căutați alegeri sigure, cu parfumuri pentru bărbați liniștitoare și elegante, cu o aromă puternică, dar nu deranjantă, există câteva parfumuri clasice excelente pentru bărbați care vi se pot potrivi.

Sunteți în căutarea unui parfum pentru bărbați cu un caracter cald și învăluitor? În acest caz, veți iubi cu siguranță parfumurile subtil gurmande, chiar senzuale. În plus, parfumurile din familia orientală, sau lemnoasă, vor fi pe placul bărbaților fermecători.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut