Cum să abordezi ținutele de petrecere în sezonul rece

Chiar dacă petrecerile nu au mai fost atât de numeroase anul trecut, anul acesta, ușor ușor, lumea își va relua cursul firesc al vieții. Iar acest lucru implică și reuniuni, momentan restrânse, petreceri cu familia și prietenii apropiați, la care trebuie să fii bine îmbrăcată. Pentru că, indiferent de numărul invitaților și de tipul petrecerii, vestimentația este importantă nu doar pentru imagine, ci și pentru starea de spirit. Probabil aii auzit de fenomenul „dopanine dressing“ sau terapia prin vestimentație. Practic, hainele pe care le porți și, mai ales culorile, îți influențează dispoziția. De aceea, este important să alegi ținute cu stil, care să te reprezinte și în care să te simți bine. Iată cum poți aborda ținutele de petrecere în sezonul rece.

Rochiile de ocazie 

Rochiile elegante sunt prima opțiune pentru petreceri, mai ales dacă acestea se desfășoară seara. Poate te vei gândi de două ori înainte să alegi o rochie de ocazie pentru că petrecerea ți se pare prea familială, iar vremea de afară destul de neprietenoasă. Însă trebuie să fii deschisă tuturor provocărilor. Nu renunța la eleganță chiar dacă temperaturile scad sub zero și petrecerea este acasă la prietenii tăi. Alege o rochie potrivită sezonului, de la Fashion Days, de exemplu, un model cu mânecă lungă, dintr-un material mai plin precum catifeaua sau stofă care are lână în compoziție. Combină cu botine sau cizme lungi și adaugă un palton sau o haină din blană artificială. Vei fi elegantă și nu vei simți frigul.

Blugi și top elegant

Dacă ești invitată la un eveniment pe timp de zi sau chiar la o cină aniversară, blugii te pot scoate din impas dacă sunt asociați adecvat. Blugii sunt confortabili, în acord cu vremea de afară și se pot transforma pentru ținute elegante într-o clipă. Optează pentru un model de blugi pentru dama sexy – de exemplu, blugi skinny negri sau blugi cu talia înaltă – și combină cu un top dintr-un material foarte fin sau un model cu câteva detalii strălucitoare, pentru a accentua nota festivă a ținutei. Adaugă un sacou cu mânecile ridicate până la jumătatea antebrațului și botine cu toc și vei fi sexy-cool pentru petrecerea la care ești invitată.

Deux-pieces rafinat

O doamnă rămâne o doamnă indiferent de sezon. Pentru un eveniment sau o cină festivă alege un deux-pieces elegant, dintr-o stofă de lână, care îți asigură atât stilul cât și confortul termic. Poți opta fie pentru pantaloni și sacou, fie pentru fustă și jachetă cambrată. Mizează pe culoare dacă vrei să ieși în evidență. Poți opta pentru o culoare tare precum albastru, galben, vișiniu. Sau, dacă vrei să accentuezi rafinamentul, mergi pe nuanțe neutre sau pastel – gri, alb, bej, roz pal, galben pai sau bleu deschis. Alege pantofi stiletto și un palton midi, evazat, pentru a te proteja de frig și ai obținut o ținută rafinată și suficient de călduroasă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *