Cum s-a produs coliziunea între microbuze, la Ileanda. Accident cu 10 răniți – datele IPJ Sălaj

Informațiile Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj explică faptul că șoferul unui microbuz, cetățean ucrainean în vârstă de 33 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, pe DN 1C, între Dăbâceni și Ileanda.

A intrat în coliziune frontală cu un alt microbuz, condus regulamentar din sensul opus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Bocicoiu Mare, județul Maramureș.

Curba în cauză este semnalizată corespunzător, iar împrejurările în care s-a produs accidentul vor fi stabilite în urma cercetărilor. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

”În urma accidentului, opt persoane au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportate la o unități medicale din Zalău și din Dej. Alte două victime s-au prezentat ulterior la spital. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Sălaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *