Veste bună pentru elevii cu notă maximă la Bac. Organizatorii Festivalului Untold oferă tuturor elevilor care obțin nota 10 la Bac un abonament gratuit de 4 zile.

În cadrul campaniei „Bac de 10”, performanţa elevilor va fi recompensată cu experienţe memorabile și anul acesta. În ultimii 9 ani, organizatorii Untold au oferit acces gratuit unui număr de peste 1.500 de absolvenţi de 10.
„Suntem mândri să lansăm a 10-a ediţie a campaniei Bac de 10, este cadoul nostru pentru toţi elevii de liceu care au demonstrat excelenţă şi determinare pe parcursul celor patru ani de studiu. Prin această iniţiativă, dorim să recompensăm motivaţia şi performanţa elevilor care au obţinut nota 10 la examenul de bacalaureat. În fiecare an oferim acestor tineri excepţionali oportunitatea de a experimenta universul magic al festivalului Untold. Sperăm ca şi în acest an să avem alături de noi cât mai mulţi elevi de 10, pentru a sărbători împreună reuşitele lor remarcabile şi pentru a-i inspira să viseze”, spune Edy Chereji, Co-Fondator Untold Universe.

Aceştia îşi vor putea ridica brăţara de acces în festival în baza unei dovezi (foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc), din zona de „Acreditări”, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca începând cu prima zi a festivalului Untold.

Toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentele la festivalul Untold un preţ special, cu discount de 40 de euro până pe data de 30 iulie.

Untold are loc între 8 şi 11 august, în Cluj-Napoca.