Cum ne putem programa pentru vaccinarea anti-COVID

0
423

A doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, care include persoanele cu vârsta peste 65 de ani, bolnavii cronici și angajații din domeniile esențiale începe vineri, 15 ianuarie. De la ora 15.00, cei care doresc să se imunizeze se vor putea înscrie pe platforma de programări, iar vaccinarea efectivă va începe de luni, 18 ianuarie.

Aproximativ 6 milioane de români au dreptul să se vaccineze în etapa a doua.

Persoanele cu vârsta peste 65 de ani se pot programa individual, prin înscrierea pe platformă, prin medicul de familie sau apelând la serviciul call center. Va exista un număr unic la nivel național – 021.414.44.25.

Pentru persoanele cu boli cronice, recomandarea e ca înscrierile să fie făcute de medicii de familie.

De asemenea, direcțiile de asistență socială din primării își pot face cont și pot înscrie pe platformă persoane doritoare să se imunizeze.

Lucrătorii din domeniile esențiale vor putea fi înscriși în platforma de vaccinare și de către angajator, dar va fi nevoie ca aceștia să intre apoi pe platformă și să aleagă centrul de vaccinare, data și ora la care doresc să se programeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.