Cum ne decorăm locuința de Crăciun

0
187

E timpul să-ți amenajezi casa pentru Crăciun! E prea devreme, îți vei spune, cel mai probabil. În niciun caz! Decorarea casei tale trebuie planificată minuțios, mai ales că acum petrecem mai mult timp în interior (pandemia de coronavirus, carantină, izolare). Așadar, e bine să-ți alegi o temă pentru decorațiunile de Crăciun și să-ți stabilești bugetul.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru ca totul să fie cu adevărat perfect este să-ți alegi stilul. Fie îți plac decorațiunile tradiționale de Crăciun în roșu și verde, cu globuri de sticlă și ghirlande mici, fie că preferi atmosfera mai originală, trebuie să știi că anul acesta predomină o mulțime de stiluri: vintage, stilul rustic pe care îl găsim într-o cabană montană sau stilul pădurii fermecate. În această perioadă, cel mai bine ar fi să cauți cel mai bun magazin online care să-ți permită să creezi cel mai frumos decor de Crăciun la cel mai bun preț.

Dacă de obicei te rezumi doar la decorarea bradului și a camerei de zi, este perioada ideală pentru a face lucrurile puțin mai altfel. Poți îmbrăca șemineul cu șosete frumoase de Crăciun din iută, îți poți accesoriza mobilierul cu spărgători de nuci și îți poți înveseli pereții cu luminițe. Ferestrele pot fi decorate cu autocolante, decorațiuni luminoase sau crenguțe de brad. Mai presus de toate, să nu uitați de masă. Alegeți o veselă cu tematică de sărbători, dar și câteva decorațiuni pentru masă.

O tendință tot mai accentuată este aceea de a pune în bradul de Crăciun obiecte care în mod normal nu au ce să caute acolo. În fața bradului puteți așeza ornamente supradimensionate, la modă Crăciunul acesta ,cerbi, tot felul de ornamente care simbolizează diverse hobby-uri, decorațiuni care s-ar potrivi temei pe care v-ati ales-o, iar culorile predominate ar trebui să fie roșu, verde, auriu și negru.

Coronița de Crăciun atârnată pe ușă este un clasic atemporal, de nelipsit.

Comerțul cu amănuntul a fost puternic lovit de pandemie însă producătorii îi așteaptă pe clienți în magazinele online. Gama de decorațiuni este vastă și mulțumește toate gusturile dar, în această perioadă în care unii dintre noi ne aflăm în carantină sau izolare, ne putem dezvolta creativitatea. Realizarea decorațiunilor de Crăciun este un mod frumos de a ține copiii ocupați și de a-i face să simtă magia sărbătorilor de iarnă. Așadar, de ce să nu-ți aloci timp pentru a-ți crea Crăciunul perfect?

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.