noiembrie 29, 2022

Cum imparte Consiliul Judetean aproape un milion si jumatate de lei pentru sportul de performanta din judetul Salaj

In sedinta de azi a Cosiliului Local Judetean Salaj va fi dezbatut proiectul de hotarare privind repartizarea sumelor destinate ativitatilor de performanta a structurilor sportive locale desfasurate in anul competitional 2017 – 2018. 

Conform articolului 81 din Legea educatiei fizice si sportului, nr 69/2000, prin hotararile consiliului local sau judetean se pot repartiza sume pentru finantarea activitatii structurilor sportive locale, organizate in conformitate cu statutul si regulamentele federatiilor nationale pe ramura de sport, in baza contractelor sportive, care prevad promovare, selectie, participare, pregatire organizare de competitii si evenimente sportive.
Limita maxima a sumei ce poate fi repartizata din bugetul judetului pentru anul 2017 pentru finatarea ativitatilor de performanta a structurilor sportive locale ce vor participa la competitiile sportive nationale si internationale a fost aprobata in cuamtum de 1.425.000 de lei, respectiv 2.850.000 de lei pentru intreg anul cometitionale 2017 – 2018.
Au depus solicitari un numar de patru structuri sportive. Iar in urma verificarilor in ceea ce priveste coditiile de eligibilitate pentru repartizarea sumelor s-a constatat ca structurile sportive locale indeplinesc conditiile de eligibilitate si au fost repartizare urmatoarele sume: 1.345.000 de lei – Asociatia sportiva Handbal Club Zalau; 30.000 de lei Clubul Spotiv Fotbal Club Zalau; 25.000 de lei – Clubul Spotiv Atletic Zalau; 25.000 de lei – Clubul sportiv ACS Volei Club Zalau 2015.
Consilierii judeteteni urmeaza sa aprobe in sedinta ordinara de maine sumele respective.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *