decembrie 2, 2022

Cum foloseşte Zalăul cele 31 de “puncte termice” rămasede pe urma defunctei Uzine Electrice

Cele mai multe au devenit spaţii de firme, trei sunt adăpost pentru sărmani şi multe sunt încă… nimic


Odată cu închiderea termocentralei din Valea Miţii, cunoscută de toată lumea drept “CET”, şi-au încheiat activitatea şi punctele termice din Zalău. O informare ce a fost prezentată în şedinţa de luni a Consiliului Local Zalău arată cum sunt folosite la ora actuală punctele termice din oraş. În total, în Zalău sunt 31 de puncte termice, dintre care trei puncte termice sunt administrate de DASC – Direcţia de Asistenţă Social Comunitară şi transformate în locuinţe sociale. 

În total, cele 31 de puncte termice însumează o suprafaţă de 8.789 de metri pătraţi, dintre care 459 de metri pătraţi sunt folosiţi ca locuinţe sociale.
PT 1 este închiriat Uzinei Electrice. PT2 este situat pe Aleea Astrei la numărul 2 şi în prezent cei 386 de metri pătraţi ai săi sunt concesionaţi Companiei de Apă Someş. PT 3 este lângă Casnica, iar cei 140 de metri pătraţi ai săi au fost închiriaţi către Moto Comgen Impex Srl. PT 4 este în spatele blocurilor H din Simion Bărnuţiu şi este închiriat parţial la SC Multiinvest SRL. PT 5 este lângă Scala şi a fost închiriat Uzinei Electrice. PT 6 este închiriat Asociaţiei Lumea Animalelor, iar PT 7, situat în spatele fostei zone Mercur, este închiriat la SC Ianus SRL. PT 8, de pe strada Tudor stop_coloana Vladimirescu, este comodată Asociaţiei Prometeu. PT 9 , pe strada Kiss Karoly, este folosit de DASC ca locuinţă socială. PT 10, de pe strada Crişan, este comodată la Clubul Sportiv Tera Kid şi la Asociaţia Sportivă ICAR. PT 11, din Porolissum, este închiriat la SC Liana Prod SRL. PT 12, de la Zahana, este folosit de Conti SRL. PT 14 este închiriat la SC Prigas SRL. PT 15 de lângă Şcoala Gheorghe Lazăr este neocupat. PT 16 de lângă Salvosan Ciobanca este închiriat Fundaţiei Ciobanca. PT 17 din strada Torentului este închiriat lui Ilea Gheorghe. PT 20 de la Galeriile Meseş a fost închiriat de SNAP Coregon SRL. PT 19 din spate la Perla este folosit de DASC ca locuinţă socială, PT 20 este neocupat în totalitate iar PT 22 este folosit de Primăria Zalău pentru depozitarea arhivelor. PT 23 este lângă blocul N11 din Brădet şi este neocupat. PT 24, 28, 29 şi 30 sunt în totalitate neocupate, în timp ce PT 25 este administrat de SC Oviluc SRL, PT 27 este destinat unei locuinţe sociale, iar PT 31 este folosit de SC Lux Service.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *