septembrie 28, 2023

„Cultură pe uliță… la Derșida”

0

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, în colaborare cu Muzeul Județean de Istorie și Artă Sălaj, Asociația ARHAIC și Ambulanța pentru Monumente Sălaj, vă invită miercuri, 30 august, de la ora 11.00, la evenimentul: „Cultură pe uliță… la Derșida”.

Evenimentul, care va avea loc în curtea Bisericii de lemn, aflată în plin proces de reabilitare cu fonduri alocate de administrația județeană, vă așteaptă cu cele mai frumoase și mai interesante activități, de la ateliere, jocuri și sesiuni de lectură în aer liber, până la construirea unor machete care înfățișează biserici de lemn.

În plus, cu ajutorul echipamentelor VR puse la dispoziție de Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, publicul va putea descoperi modelul 3D al unui din cele mai importante monumente de patrimoniu din Sălaj: Biserica de lemn din Zalnoc.

Ne bucurăm că suntem parte din acest eveniment! Și, împreună cu partenerii noștri, contribuim astfel la promovarea și valorificarea patrimoniului cultural sălăjean”, spune Mariana Marian, managerul Bibliotecii Județene „I.S. Bădescu” Sălaj.

Cultura pe uliță… la Derșida” este organizat alături de Primăria Bobota, Parohia Ortodoxă Derșida și Școala Gimnazială Derșida.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut