Cultură’ n șură la Domnin, Bănișor și Horoatu Crasnei

0
123

Proiectul cultural “Cultură’ n șură”, care împlinește anul acesta 10 ani de când duce teatrul în mediul rural, ajunge din nou în comunitățile sălăjene, săptămâna viitoare. „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, regia Victor Olăhuț, un spectacol jucat de peste 200 de ori pe scenele din toată țara, va poposi la Domnin, Bănișor și Horoatu Crasnei.

“Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente sunt cei trei actori din distribuție care ne spun o poveste de dragoste care se împotmolește de un petec de pământ. A cui e poiana, a ei, a lui? Vă așteptăm cu mic cu mare să vedeți cine câștigă, dragostea sau războiul”, e mesajul transmis de organizatori.

Luni, 20 iunie, spectacolul se joacă la Domnin, marți, 21 iunie, piesa poate fi văzută la Bănișor, iar miercuri, 22 iunie, la Horoatu Crasnei. Reprezentațiile încep, în toate cele tei locații, la ora 21.30.

Spectacolul a fost creat în colaborare cu Teatrul de Artă București, iar caravana teatrală are ca parteneri Centrul de Cultură și Artă Sălaj, Școala Gimnazială „Vasile Lucăcel” Someș Odorhei, Primăria Bănișor, Centotrans, EduCab și Daisler Print House.

„Rural/Teatral” este un proiect derulat de Asociația Cultură’n Șură și co-finanțat de Asociația Fondului Cultural Național.

În cele 9 veri de Cultură’ n șură de până acum, au avut loc 95 de spectacole în 59 de comunități din 14 județe.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.