Cu TIR-ul în gard, la Sâncraiu. Șoferul a fost rănit

Cu TIR-ul în gard, la Sâncraiu. Șoferul a fost rănit

Un șofer de TIR din Alba Iulia, de 35 de ani, a suferit leziuni ușoare în urma unui accident petrecut la Sâncraiu Almașului. Luni dimineața, la ora 6.20, acesta se deplasa pe direcția Zalău-Cluj Napoca și, pe fondul condițiilor de drum și a neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcției și a ajuns în gardul unui imobil din localitate.

Traficul a fost îngreunat câteva ore, atât din cauza accidentului, cât și din cauza ninsorii abundente.

video: Grupul Radare Sălaj, Cristian Pop

”Luni, 27 februarie, la ora 06. 20, pe D.N. 1 F, în localitatea sălăjeană Sâncraiu Almașului, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea un ansamblul de vehicule format din cap tractor cu semiremorcă, pe direcția Cluj-Napoca – Zalău, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum. Astfel, pe o porțiune de drum în curbă la stânga, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat gardul unui imobil din localitate aflat în partea dreaptă a sensului său de deplasare”, precizează Biroul de presă al IPJ Sălaj.

În urma accidentului rutier, conducătorul ansamblului de vehicule a fost transportat la spital. A fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.    
Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *