Cu Tadici suspendat, HC Zalau a pierdut in Turcia calificarea in semifinalele EHF

Cu Tadici suspendat, HC Zalau a pierdut  in Turcia calificarea in semifinalele EHF

Zalaul a cedat dubla cu Kastamonu la o diferenta de doua goluri, scor general 53 – 55, dupa ce ieri turcoaicele s-au impus in mansa retur la trei goluri

rn

Visul european s-a naruit la tarmul Marii Negre, in Turcia, acolo unde HC Zalau a fost invinsa de multinationala Kastamonu cu 27 – 24. Scorul general al dublei dintre cele doua formatii a fost 53 – 55, dupa ce in turul de la Zalau, echipa lui Gheorghe Tadici s-a impus cu 29 – 28. HC Zalau pierde calificarea in semifinalele competitiei, acolo unde putea intalni SCM Craiova, echipa care a produs minunea in Rusia si a invins favorita numarul unu la castigarea trofeului – Lada Togliatti. 

rn

Cu Gheorghe Tadici suspendat in acest meci, dupa ce a vazut rosu in meciul de la Zalau, handbalistele sfatuite de pe margine de Elena Tadici nu au facut fata multinationalei Kastamonu, echipa care a condus meciul de la un capat la celalalt.
Intr-o atmosfera incendiara, turcoaica Serpil Iskenderoglu a facut ce a vrut cu apararea Zalaului si a marcat de sapte ori. De remarcat ca la Kastamonu evolueaza 10 straniere din sase tari.
Pentru HC Zalau au marcat Roxana Rob si, Larisa Tamas 5 goluri, Ana Maria Dragut si Andrada Trif cate patru goluri, respectiv Valentina Panici 3 goluri si Dana Abed Kader, Claudia Constantinescu, Raluca Irimia cate un gol.
Kastamonu va intalni in semifinale echipa romaneasca SCM Craiova, oltencele pornind cu prima sansa la calificarea in marea finala.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *