noiembrie 30, 2022

Cu Grindeanu doar a inceput dezastrul, cuTudose va fi deplin

Ei bine, Dragnea a avut dreptate. Guvernul Grindeanu a fost unul prost. Cifrele vorbesc de la sine: deficit bugetar de trei ori mai mare in primele cinci luni ale anului curent, fata de a ceeasi perioada a anului trecut si investitii de 4,1 miliarde de lei, mai putin de jumatate decat cele din 2016 si cel mai mic nivel de la intrarea Romaniei in UE. 

Dar ce sa vezi. “n locul guvernului Grindeanu pus de Dragnea, vine un guvern si mai prost, pus tot de Dragnea. Din moment ce majoritatea ministrilor din cadrul vechiului guvern incompetent, in frunte cu Mihai Tudose, fac parte si din noul guvern nu vad de ce lucrurile ar sta acum mai bine. Cat de competent poate fi un guvern nou, format in majoritatea din ministri veniti dintr-un guvern incompetent? Sa adaugam la asta numirea lui Liviu Pop la Educatie, a unui cancanist la Ministerul Culturii, a unui habarnist la Ministerul Economiei si a unui gura-mare la finante. Si dezastrul se prefigureaza.
Daca mai luam in calcul si noile impozite anuntate, desfiintarea masacata a cotei unice, prin introducerea unui impozit de solidaritate si controversa cu “uite Pilonul II de pensii, nu e Pilonul II de pensii”, lucrurile devin tot mai clare; dezastul ar putea atinge cote greu de imaginat.
Revenind la guvernul Grindeanu, care a devenit istori de joi, nu a fost deloc unul bun. Si asta nu pentru ca nu a realizat programul de guvenare al lui Dragnea, ci pentru ca tocmai a urmarit in mare parte programul de guvernare; eliminari de taxe, majorari aiuristice de salarii si pensii, fara nici o baza economica, in detrimentul investitiilor, dezinteres total fata de absorbtia fondurilor europene si fata de proiectele de infrastructura. Interes doar pentru gratieri si pragt mare pentru abuz in serviciu. Ce se va intampla cu programul de guvernare II nu-i greu de banuit. Daca-i dezastru, atunci dezastru sa fie!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *