Cu gandul doar la victorie: Seso Iara-FC Zalau

Elevii antrenati de Marius Pasca si Cristi Oros vor disputa o partida foarte importanta, in deplasare, la Seso Iara, vineri de la ora 17:00, meci contand pentru etapa a XXIII-a a Ligii a III-a, Seria a VI-a. Zalauanii nu se gandesc decat la obtinerea celor trei puncte in joc, dar sunt constienti ca vor avea o misiune dificila, trei jucatori de baza nu vor face deplasarea la Iara. Este vorba de capitanul formatiei, Toth Karoly, care are probleme la serviciu, Vasile Jula, care este suspendat si Gabriel Craciun. “Cu siguranta va fi un meci greu, cu atat mai mult cu cat lipsec cei trei oameni de baza, dar putem castiga”, a declarat Marius Pasca.
Inaintea partidei, FC Zalau se afla pe locul noua, cu 31 de puncte, iar Seso Iara, ocupa pozitia a saptea, cu 33 de puncte. Jocul va fi arbitrat de o brigada din Baia Mare, avandu-l la centru pe Danut Maghiar, iar ca asistenti pe Andreea Erdokozi si Ciprian Gyorgy. Rezerva a fost delegat Marius Barbus, iar observator din partea Federatiei Romane de Fotbal va fi Mirceaa Sarbu.
In etapa viitoare, FC Zalau va intalni pe teren propriu, formatia FC Silvania, in derby-ul Salajului. Partida va avea loc marti, 7 aprilie a.c.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *