CSS Zalau si-a premiat laureatii

CSS Zalau si-a premiat laureatii

Sala II de la Complexul Severus a devenit marti, 15 decembrie, pentru cateva ore, “Casa performantei”, cum o definea prof. Vasile Ilies, cel care a dat citire numelor celor mai buni sportivi ai Clubului Sportiv Scolar Zalau pe anul 2009. Inainte de a fi chemati la rampa cei mai buni sportivi, a vorbit dl.prof. Marin Silaghi, directorul Clubului, care a evidentiat performantele obtinute de cei 531 de elevi cuprinsi in 39 de grupe. In cadrul celor 6 discipline sportive care fiinteaza in cadrul clubului, activeaza 9 echipe pe diferite categorii de varsta, in 2009 participand la peste 190 de actiuni. Din totalul elevilor care activeaza la diferite nivele de pregatire, 247 de sportivi sunt legitimati. In anul 2009 sportivii au adus clubului si judetului 18 medalii din concursuri nationale si internationale, dintre care 2 de aur, 8 de argint si 8 de bronz.
Pentru efortul depus in cursul anului au adresat multumiri si felicitari sportivilor si cadrelor didactice, precum si institutiilor care au sprijinit activitatea, Consiliul Judetean, Primaria Zalau, Inspectoratul Scolar, Directia pentru Sport, conducerile de scoli din Zalau, profesorilor de sport, asociatiilor de specialitate, precum si echipelor divizionare Remat si HC, presei.
Dl Silaghi a salutat prezenta la intalnire a d-lor Tiberiu Marc, presedintele Consiliului Judetean, Radu Capalnasiu, primarul Minicipiului Zalau, Ioan Abrudan, inspector scolar general, precum si a celorlalti invitati.
A urmat momentul mult asteptat, nominalizarea sportivilor clasati intre cei mai buni 10 dintre cei buni. Au primit flori si diplome, precum si plicul cu bani,in ordinea de la10 la 1, urmatorii:
10.Mihai Criste, volei, prof. Georgeta Dobrota;
10.Nicolae Raluca, handbal, prof. Elena Tadici;
9.Cristian Zaha si Radu Predescu, volei, prof. Vasile Ilies, Dan Predescu si Marin Silaghi;
9.Mihaela Cheta, handbal, prof. Dan Pavel;
8.Andreea Igna, tenis de masa, antrenor Augustin Muresan si Victor Puie;
8.Alina Horoi, atletism, prof Radu Rusu;
7.Szalantai Szabolcs, lupte libere, prof. Ioan Pantea;
6.Kis Gabriel, volei, prof.Vasile Ilies si Marin Silaghi;
6.Mihai Ciupe, volei, prof.Vasile Ilies si prof. Georgeta Dobrota;
5. Sergiu Babtan, lupte libere, prof. Ioan Pantea;
4.Demeter Boglarka, tenis de masa, Victor Puie si Augustin Muresan;
3. ALIN CIUPE, tenis de masa,Augustin Muresan si Victor Puie;
2.DAN MIRSIDAN, atletism, prof. Radu Nicolae Rusu;
2.IOANA DAN, atletism, prof. Radu Nicolae Rusu;
1.VINCZE ANDRADA, tenis de masa, antrenor Victor Puie si Augustin Muresan.
Inmanarea premiilor au fost facuta de catre invitatii la manifestare, oaspeti care au si luat cuvantul felicitand atat pe sportivi pentru rezultatele obtinute, cat si pe cei care i-au pregatit pentru marea performanta.
Un gest aparte a fost atunci cand sportivii de la sectia de atletism i-au inmanat buchetul de flori si o diploma simbolica directorului Clubului Sportriv Scolar prof. Marin Silaghi.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *