noiembrie 30, 2022

CSS Zalau s-a oprit in faza semifinala

Formatia de volei de la Clubul Sportiv Scolar, juniori II, antrenata de Lidia Grodniski a ratat calificarea in faza finala a Campionatului National de volei masculin pentru juniori II, la turneul desfasurat saptamana trecuta la Dej. Trecand fara emotii de faza interjudeteana, tinerii voleibalisti au fost repartizati in faza semifinala, intr-o grupa cu echipele CSS Lapi Dej, Total Electric Oltenia Ramnicu Valcea si CNMB Ramnicu Valcea, insa aceasta din urma nu s-a prezentat la turneu.
Cu doua infrangeri inregistrate la aceasta competitie, 3-0, in fata celor de la CSS Lapi Dej, care le-au predat zalauanilor o adevarata lectie de volei si 2-3, cu Total Electric Oltenia Rm. Valcea, Marius Ilies si compania nu au putut egala rezultatul de anul trecut, cand au obtinut medalia de bronz.
Alexandru Puscas, Marius Ilies si Claudiu Schiffer s-au numarat totusi printre remarcatii turneului. La finalul intrecerii, Lidia Grodniski a lasat sa se inteleaga ca nu se putea mai mult si ca unele neintelegeri, precum si lipsa de experienta a jucatorilor sai, au afectat jocul echipei.
CSS Zalau: Marius Ilies, Claudiu Schiffer, Alexandru Puscas, Radu Pop, Alexandru Bumb, Luigi Birjac, Tiberiu Balc, Alexandru Magdas si Andrei Baican. Antrenor: Lidia Grodniski.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *