februarie 5, 2023

CSS Zalau in turneu la Oradea

Handbalistele de la CSS Zalau junioare 1, pregatite de profesorul Dan Pavel se deplaseaza la Oradea pentru a participa la cel de-al doilea turneu de sala al editiei de campionat 2008-2009.
CSS Zalau se va deplasa la Oradea cu lotul urmator: Mihaela Cheta, Adina Muresan, Alexandra Rusu, Iulia Sana, Roxana Cadar, Andreea Tamas, Iulia Sabau, Ruxandra Pop, Georgiana Puscas, Andreea Nagy si Andra Sagmar.
Partidele de la acest turneu vor fi arbitrate de cuplurile Sas/Pintea (Bihor), Ungur/Vartop (Bihor) si Barbuia/Cioriciu (Timis) .
Programul competitiei:
Sambata, 24 ianuarie
LPS Bistrita-LPS Sebes, ora 10:00;
CSS Zalau-Extrem Baia Mare, ora 11:30;
CSS Viitorul Cluj-CSS II Baia Mare, ora 13:00.
Duminica, 25 ianuarie
CSS II Baia Mare-LPS Bistrita, ora 11:00;
Extrem Baia Mare-CSS Viitorul Cluj, ora 11:30;
LPS Sebes-CSS Zalau, ora 13:00.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut