CSS Zalau a defilat la turneul semifinal

Cu trei victorii din tot atatea meciuri, fetele antrenate de Elena Tadici s-au calificat de pe primul loc la Turneul Final al Campionatului National de junioare III
Echipa de fete junioare III, de la CSS Zalau, antrenata de prof. Elena Tadici, s-a calificat in ultimul act al Campionatului National de handbal feminin, dupa ce a invins in toate partidele din cadrul turneului semifinal, desfasurat la Zalau, la sfarsitul saptamanii trecute.
Zalauancele, practicand un joc foarte bun, dar avand si publicul de partea lor, au facut un turneu senzational, reusind sa se impuna in toate partidele. Astfel, prima “victima” a fost CS Transilvania Fagaras, de care au trecut cu scorul 30-17. In a doua partida, CSS Zalau a trecut de Dara Fagaras, cu scorul de 29-15. In ultimul joc, care a fost si cel mai strans, s-au intalnit formatia gazda, CSS Zalau si CS Dinamo Brasov, iar echipa care invingea se califica in ultimul act de pe primul loc. Spre bucuria publicului si de aceasta data zalauancele au obtinut victoria, dar mai greu decat in celelalte doua intalniri, cu scorul de 17-13. La finalul intalnirii, Madalina Prodan si compania au incins o hora, in mijlocul salii, sarbatorind astfel victoria si implicit calificarea.
La acest turneu, CSS Zalau a fost echipa cea mai buna la toate capitolele: a marcat cele mai multe goluri, 76 si a primit cele mai putine, 45, dar a fost si singura echipa care, la un moment, a jucat in doar trei jucatoare de camp, datorita eliminarilor de doua minute.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *