Echipa pregatita de Victor Puie a debutat in noua editie a Superligii la tenis de masa feminin cu trei esecuri neasteptate, etapa care a avut loc la Slatina. In prima intalnire fetele din Zalau au fost invinse de L.P.S. Farul Constanta cu un usturator 3-9. Din pacate, dupa acest meci pierdut la un scor concludent, fetele din Zalau nu s-au concentrat suficient si au inregistrat un nou esec, de aceasta data in fata echipei gazda, L.P.S. Hidroconstructia Slatina, la limita, cu 8-9. Cu doi pasi gresiti din start, CSS- CSM Armatura Zalau a mai gresit unul, 4-9 cu C.S. Tehnopres din scaunul Moldovei, Iasi.
La o discutie cu antrenorul din Zalau, acesta nu a prea avut cuvinte de apreciere, suparat pe propriile eleve, care s-au revansat doua zile mai tarziu, la Resita, in cadrul Cupei Romaniei.
In sferturile de finala CSS-CSM Armatura Zalau a invins echipa din Slatina cu 5-3, pentru ca in semifinale sa piarda in fata castigatoarei trofeului, LPS Farul Constanta, cu un sec 1-5. In finala pentru locurile 3-4, zalauancele au trecut de CSM-LPS Bistrita cu 5-3, intrand in posesia medaliilor de bronz.
Cele patru componente care au primit medaliile de bronz sunt Eniko Weisz, Andrada Vincze, Boglarka Demeter si Andreea Igna. Echipa a fost insotita de antrenorii Vasile Streang si Victor Puie.
Tenis
Sportivii pregatiti de Constantin Carp au fost prezenti la doua competitii. La Stei, Kiraly Iris a ocupat locul I, la categoria 10 ani fete.
A doua competitie a avut loc la Baia Mare, la „Cupa Castanelor”, unde Zalaul a avut 6 sportivi: Alex Bretan – locul I la 10 ani, Ionut Margin, locul trei la aceeasi categorie; Rebeka Rat, locul I la 10 ani fete; Horia Margin-locul III la 14 ani; Vladian Bocea – locul I la 16 ani, locul II – Dacian Bocea, iar pe III, aceeasi categorie, Catalin Pop.
Box
La intrecerea amintita, au fost prezenti si 4 pugilisti insotiti de antrenorul Ioan Dragos. Din cei 4 zalauani prezenti la Baia Mare, doi au invins: Marcel Razvan Calota, la categoria 46 de kg (cadeti) si Szabo Robert, la categoria 75 kg. Au suferit esecuri: Ovidiu Jurje (91kg) si Cristian Pop, la 80 kg – cadeti.
Vineri, 2 octombrie a.c., la Sala Sporturilor din Zalau, va avea loc Memorialul „Viorel Burde”, cu participarea unor pugilisti de valoare de la cluburi din Arad, Bihor, Maramures, Harghita, Olt, Cluj si, bineinteles, de la clubul organizator, CSM Armatura Zalau, dar si din tara vecina, Ungaria, din orasul Szolnok. Gala incepe la ora 15,00. Intrarea este libera pentru iubitorii nobilei arte.
Lupte libere
Sambata, 3 octombrie, Sala Sporturilor din Zalau va gazdui Memorialul „Leontin Bindiu”, la categoriile cadeti si copii. Sunt anuntati participanti din Cluj-Napoca, Targu Mures, Satu Mare, Timisoara si din Zalau, de la cele doua cluburi: CSS si CSM Armatura Zalau. Intrarea este libera.
Dupa intrecerile luptatorilor, vor urma meciuri amicale de volei, cu o participare selecta, organizator fiind Clubul Remat Zalau.